Natura House produkcija neapvylė

Natura House produkcija neapvylė

28. Apr 2018, 20:50 Gintarep Gintarep

20180428203521-56608.jpg

Norėčiau padėkoti ir  pasidalinti  įspūdžiais apie skaistinamąjį ir maitinamąjį kremą, kurį dėka MK ir www.juara.lt turiu galimybę išbandyti.

Šis Natura House skaistinamasis, maitinamasis veido ir dekoltė kremas su alyvuogių aliejumi man labai patiko, tiesą sakant ir dukrelė jį paslapčiomis naudojo. Ypač patiko pakuotė, kuri pagal svorį ir tūrį pritaikyta neštis į lėktuvo saloną, nemokant mokesčių už bagažą. Jis tikrai vertas vežtis į keliones, nes apsaugantis ir nuo UV spindulių, kas yra aktualu skrendant  atostogų į šiltus kraštus. Džiaugiuosi, kad tenka išbandyti  šį kokybišką ir prabangų  gaminį iš Italijos.

Pats kremo indelis neįprastos formos- neatidaromas iš viršaus kaip įprasta, o išspaudžiamas. Labai patogu, nes kremas tiesiogiai nekontaktuoja su oda, ko pasekoje išvengiame nešvarumų. Vienu paspaudimu išsispaudžia kremo tiek, kiek reikia, tad vartojimas tampa taupiu.

 20180428203727-32923.jpg

Pasitepus,  oda tampa švelnesnė. Kremo kvapas gaivus, natūralus, neintesyvus. Į odą susigeria puikiai, nepalieka riebumo pojūčio, netepa drabužių. Dar kas mane džiugina,  kad  tai natūralus produktas, tad vadinasi nepakenks ir mano damutei, lai tepasi paslapčiomis.