Natūralus įdegis su Vita Liberata

Natūralus įdegis su Vita Liberata

18. Jul 2017, 09:15 Vytulka Vytulka

Sužinojusi, kad galėsiu išmėginti Vita Liberata savaiminio įdegio losjoną, labai apsidžiaugiau. Anksčiau savaiminio įdegio kremų nesu bandžiusi visai, tad neturiu su kuo palyginti, bet pagalvojus apie jį, prieš akis iškyla geltonai nudegęs veidas su baltu kaklu :).
Mano oda balta, ant rankų, nugaros, pilvo gausybė apgamų. Jau kelis metus nesideginau visai, oda gauna saulės tik tiek, kiek gauna pasivaikščiojus lauke su vaikais. Gavosi toks užburtas ratas, norint įdegti, reikia pastangų, reikia degintis. Kadangi nesideginu, oda lieka balta kaip sūris, dėl to net kažkaip gėda sijoną užsidėti, nes kojos baltos :).

20170718091143-42308.jpg
Taigi bandom.
Pirmas įspūdis neblogas, graži, patogi pakuotė. Buteliukas plačiu dangteliu, todėl patogu pastatyti. Priemonė be kvapo, todėl neerzina. Man, kaip vis dar maitinančiai mamai, patiko, kad sudėtis yra naturali, organiška, be parabenų, be dažiklių.
Atsukus buteliuką, nustebau, nes losjonas buvo visiškai baltas (galvojau, kad bus iškart rusvos spalvos). Losjonu tepiausi ryte, Išsitepiau visą odą, stengdamasi kuo tolygiau padengti, įmasažuoti į odą. Ištepus iškart nieko nesimatė, tik jautėsi, kad oda maloniai sudrėkinta, lyg būtų patepta įprastu drėkinančiu losjonu.  Kadangi losjoną galima naudoti ir veidui, pasitepiau ir jį, bet man kelias minutes veido oda dilgčiojo. Pagal aprašymą, įdegis turėjo pradėti matytis po 4-8 valandų. Išsitepus losjonu su šeima išlėkėme vaikščioti į parką, tad apie losjoną nebegalvojau. Grįžus namo po kelių valandų, jau matėsi, kad veidas švelniai rusvas, rankos taip pat gražiai rusvos ir jokio raudonumo, kuris būna deginantis saulėje. Kad mano oda įgautų tokį atspalvį, pasideginti savaitgalį man neužtektų :). Bet, praėjo dar kelios valandos ir žiūriu, kad mano keliai ir vietos ties kojų kauliukais juokingai dėmėtos. Matyt, kad ir kiek tolygiai tepiau, idealiai tolygiai neužtepiau. Labai gerai matėsi, kokia balta oda buvo iki pasitepus losjonu :). Taigi, pakartotinai užtepiau tas baltas dėmes losjonu vakare ir nuėjau miegoti. Po nakties mano kojos pasidarė dar juokingesnės, nes pamačiau, kas netolygus ištepimas matosi ir kitose vietose, šie tiek ant blauzdų, ties kojų pirštais. Kaip bebūtų keista, rankos, pilvas kaklas, veidas pasidengė puikiai, lygiai, tiesiog tobulai ir man labai patiko, bet kojos....Kadangi tai pirmas kartas, kai naudoju savaiminio įdegio losjoną, galbūt kažką padariau ne taip. Atsidariusi Vita Liberata internetinį puslapį, radau informacijos, kad tepti alkūnes, kelius losjonu reikia labai saikingai ir paskui dar reikia juos nuvalyti drėgnu rankšluostėliu. Aišku, to aš nepadariau :). Tad man, kaip nepatyrusiai vartotojai,  truputį pritrūko išsamesnės informacijos ant pakuotės, kaip naudoti gaminį.

20170718091447-28338.jpg

20170718091307-47836.jpg

20170718091330-94987.jpg
Įdegis išsilaiko apie 4-7 dienas, tad lauksiu, kada nusiplaus ir bandysiu vėl tolygiai teplioti kojas.
Kas man patiko labiausiai? Patiko, kad tai natūrali priemonė, tad saugi mano odai. Patiko, kad maloniai drėkina odą, papildomai jau nebereikia naudoti kito losjono, nes mano oda sausa. Patiko įdegio atspalvis, oda atrodo švelniai rusva, vos po kelių kartų naudojimo, jaučiuosi tarsi grįžusi po savaitės gerų atostogų. Nežinau, kiek man reiktų skrusti, kad įgaučiau tokią odos spalvą....Turbūt ilgai. Odos įdegis, neskaitant kojų, toks tolygus, natūralus, kad, jei nežinočiau, kad čia losjono darbas, galvočiau, kad įdegis tikras.

20170718091402-67168.jpg
Ar pirkčiau dar ir rekomenduočiau kitiems? Tikrai taip. Odos atspalvis man tikrai patiko, tik reiktų tepti atsargiau rizikingesnėse vietose :).
Beje, dar išmėginau savaiminio įdegio naktinės veido kaukės mėginuką. Ji man labai patiko ir šįkart oda visai nedilgčiojo.

Ačiū Mamyčių klubui ir Vita Liberatą už galimybę išmėginti.