Naujoji šio klubo ŠEIMININKĖ - JUSTINA! Susipažinkime!

Naujoji šio klubo ŠEIMININKĖ - JUSTINA! Susipažinkime!

27. Feb 2013, 14:00

 

Sveikos, mielos moterys, mamos, žmonos, namų fėjos ir karjeristės,

 

Ryžausi aš tapti Nenusivylusių namų šeimininkių klubo šeimininke, tad trumpai pristatysiu save ir savo šeimą.

 

Čia mes:

 

 

 

 

 

 

Esu Justina. Man beveik 30 m. Nei daug, nei mažai, sakyčiau. „Mamyčių klubą“ paskaitinėju nuo pat jo atsiradimo, taigi esu kaip ir “veteranė“, nors niekada nebuvau labai aktyvi diskutuotoja.

 

Studijavau politikos mokslus, dirbau transporto srityje ir valstybės tarnyboje. Bet kam gi čia rūpi tie diplomai ir profesinė patirtis, ar ne? Juk čia ne pokalbis dėl darbo, o namų šeimininkių klubas.

 

Taigi, turiu puikų vyrą Liną, kurio didžiausias trūkumas, kad retai būna namie. Mat laksto jis po pasaulį. Toks darbas, deja. Auginame du broliukus. Vyresnėliui Lukui pavasarį sukaks 4-eri metukai. Taigi, jau beveik visas vyras. O mažylis Vytis neseniai atšventė savo pirmąjį gimtadienį.

 

Čia jie:

 

Berniukai judrūs ir sveikai išdykę, todėl namie nenuobodžiaujame. Mėgstamiausi jų užsiėmimai: mašinų, namų, garažų konstravimas iš įvairiausių kaladėlių (mažesnis, nusižiūrėjęs nuo brolio, jau irgi kažką stato ir paskui burzgina po kambarius); piešimas, lipdymas, klijavimas ir kitokie menai (mažiukas labai pyksta, kai negauna brolio kreidelių ir plastilino, kuriuos tuojau pat suvalgytų); muzika ir šokiai (čia jau abu pilnai pasireiškia, nes vyresnysis dainuoja, o mažylis šoka). 

 

Valgome:

 

Manau, tokie namų vaizdeliai daugeliui iš jūsų puikiai pažįstami, ypač toms, kurios augina daugiau nei vieną atžalą. Matyt, aiški ir mano veikla namuose.

 

Kaip ir jūs, mielosios kolegės, esu vaikų žaidimų draugė, auklėtoja, dresiruotoja, padėjėja, slaugė ir tiesiog jų mylėtoja.. Taip pat namų darkytoja (oi, tvarkytoja), virtuvės šefė, apsipirkinėjimų meistrė. Na žinoma, dar mylinti žmona, meilužė ir .... kartais kai nuo visko pavargstu, būnu paprasčiausia RAGANA :) 

 

Beje, tuomet jaučiuosi turinti teisę tokia būti. Nes, nepaisant laimės, kurią suteikia šeima, namų šeimininke būti kartais, atsiprašau, bet velniškai užknisa. :P  O tuomet, kai taip nutinka, reikia būtinai būtinai veikti kažką kitą, kas nesusiję, su namų šeimininkės pareigomis.

 

Na, vienos užsiima menais, kitos sportuoja, trečios gal mokosi ant galvos stovėti :) , o man patinka rašyti. Todėl ir nusprendžiau imtis šio klubo šeimininkės pareigų. Nepažadu, kad man tai puikiai pavyks, bet pabandysiu.

 

Ketinu rašyti ir paskatinti jus diskutuoti grožio, sveikatos bei psichologijos temomis.

Tad iki greito!

 

Justina

 

Nuo MK redakcijos: Ačiū Justinai už pirmąjį blogą ir sveikiname tapus šio klubo šeimininke!

 


TAPKITE MK KLUBŲ ŠEIMININKĖMIS

 

LAISVOS VIETOS ŠIUOSE KLUBUOSE:

 

KLUBAS: Būsimų mamyčių

KLUBAS: Mokyklinukų

KLUBAS: Naktipuodžių mylėtojų

KLUBAS: Naujagimių

KLUBAS: Nenusivylusių namų šeimininkių

 

Rašykite, kuriam klubui norėtumėte atstovauti ir jam vadovauti, užduoti klausimus, veskite diskusijas ir pan. Norinčios būti kurio nors minėto klubo šeimininke, rašykite laiškus: redakcija@mamyciuklubas.lt

 

Klubo šeimininkėms dovanojame Kleenex® servetėles!

 

Kleenex® Balsam  dermatologiškai patikrintos servetėlės su medetkų balzamu. Naudojant jas nosis pasidengia apsauginiu ir mikroskopiniu balzamo sluoksniu. Medetkų balzamas padeda apsaugoti nosies odą nuo paraudimų slogos atveju.

 

28. Feb 2013, 06:59

Sveika, ir lauksim naujų blogų 😉

kodelcia kodelcia 27. Feb 2013, 17:34

🌷

27. Feb 2013, 16:35

Labai aciu uz komplimentus, man ir ypac mano vyrui 😃 Perduosiu, jam patiks 😀

27. Feb 2013, 16:28

👍ir mes laukiame blogu 😃

27. Feb 2013, 15:29

tikrai labai graziai parasyta, su kabliuku kuris iskarto uzkabino 👍

motinysteveza motinysteveza 27. Feb 2013, 15:01

ĮDOMU 😀 kiekvienas sakinys "skanus".super!! lauksim blogų 😀

blogietee blogietee 27. Feb 2013, 14:58

Malonu paskaityti, net pagrįžau du metus atgal ir paskaičiau prisistatymą tavo 😉

27. Feb 2013, 14:43

malonu susipazinti ir lauksim pasakojimu 😉

27. Feb 2013, 14:40

*seima

27. Feb 2013, 14:40

bet jau koks vyro dailumas...mmm... 😀😀😀 Zinoma, labai garzi visa saima😀😀

27. Feb 2013, 14:37

Nuostabus prisistatymas. Lauksim straipsnelių.

27. Feb 2013, 14:03

Labas, gražus prisistatymas, graži šeima, tokia rimta atrodai😀 būtinai skaitysiu tavo rubriką, nes aš irgi ir tokia ir anokia, kaip sakei ant savęs 😀