Sriuba – tai patiekalas, kurį rūpestingos mamos reguliariai patiekia savo vaikams ant stalo. Kiekviena šeimininkė žino – tam, kad išvirtume skanią sriubą, neabejotinai prireiks nemažai laiko. O juk jo taip dažnai trūksta! Išbandykite lietuviško ekologiško ūkio AUGA naujieną – tirštas, skanias, kaip namie virtas, jau paruoštas valgyti sriubas, kurias tereikia pašildyti. Pagamintos iš ekologiškų daržovių, be jokių konservantų, puikaus skonio, gražiai ir patogiai supakuotos sriubos gali tapti išeitimi bet kuriai mamytei. Šių sriubų pataria paragauti virtuvės žurnalistė ir kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson, kuri AUGA sriuboms suteikė „Beatos virtuvės“ rekomendaciją.
Trinta morkų su kokosų pienu, burokėlių, daržovių, trinta pievagrybių arba sodri trinta pomidorų sriuba – tiks kiekvienam, net ir išrankiausiam skoniui. Keturių (iš penkių) skonių sriubose nenaudojami jokie gyvulinės kilmės produktai. Sriubas itin lengva paruošti šildant puode, mikrobangų krosnelėje arba nepradarytą pakuotę 10 min. palaikant verdančiame vandenyje. Tad vyresni vaikai tokius pietus galės pasiruošti patys. AUGA sriubos pakuojamos į aplinkai draugišką, saugią pakuotę, jos gamyboje nenaudojami BPA plastiko elementai. Dėl unikalios pakuotės ir konservavimo technologijos sriubų nebūtina dėti į šaldytuvą. Kambario temperatūroje jas galima laikyti iki vienų metų.
Naujas ekologiškas sriubas jau galite rasti didžiosiose prekybos tinklų „Maxima“, „Rimi“ parduotuvėse, taip pat internetinėje parduotuvėje „Barbora“ ir ekologiškų bei natūralių produktų parduotuvėse „Biosala“.