Naujos knygos apie vaikų auklėjimą mūsų knygų mylėtojoms! Laukiam recenzijų iki rytojaus!

Naujos knygos apie vaikų auklėjimą mūsų knygų mylėtojoms! Laukiam recenzijų iki rytojaus!

25. Nov 2013, 10:22 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Su džiaugsmu pranešu, jog mūsų "Mamyčių klubo" virtualią biblioteką sutiko papildyti ir leidyklą "Sofoklis", kuris perdavė mums įteikti jums dvi nuostabias knygas apie vaikų auklėjimą. 

Kaip jas laimėti? Nuo šiol darome taip:

  1. pristatome naujas knygas
  2. laukiame jūsų recenzijų apie savo mėgstamiausią ar paskutinę perskaitytą knygą
  3. dovanojame knygas geriausioms recenzentėms
  4. ir laukiame atsiliepimų apie gautas knygas
  5. vėl naujos knygos - ir vėl konkursas prasideda nuo žingsnio nr.1

Šįkart iki lapkričio 26 dienos laukiame recenzijų iš tų, kurios norėtų savo namų lentynose turėti:

Bryan Caplan knygą "Savanaudiškos priežastys turėti daugiau vaikų"

Apie knygą: "Neapsisprendžiate, ar galite sau leisti turėti daugiau vaikų, o galbūt nerimaujate, ar galėsite jiems skirti pakankamai dėmesio? Tėvai kaip niekada anksčiau daug laiko ir pinigų investuoja į vaikų auklėjimą. Jie stengiasi išugdyti vaiko savybes, kokių trokšta patys. Tačiau tyrimai atskleidžia, kad genai daro kur kas didesnę įtaką vaiko asmenybei nei auklėjimas. Kodėl tuomet verčiame vaiką griežti smuiku, jei tai nepatinka nei vaikui, nei patiems tėvams?

„Savanaudiškos priežastys turėti daugiau vaikų“ – praktiška patarimų knyga, kaip turėdami daugiau vaikų tėvai galėtų jaustis laimingesni. Ką jie gali pakeisti, o ką turėtų priimti, kaip yra?

Svarbiausia – kiek vaikų turėti jiems tinka labiausiai? Ši knyga jūsų nuomonę apie vaikus ir jų auklėjimą pakeis negrįžtamai."

Arba Carl Honore "Duokite vaikams ramybę"

Apie knygą: "Duokite vaikams ramybę“ – puiki paspirtis šiuolaikiniams tėvams. Joje atsakoma į svarbiausią klausimą – kam skirta vaikystė?Knygoje analizuojamos įvairaus amžiaus vaikams pasitaikančios sudėtingos situacijos, kai iš jų reikalaujama ir tikimasi per daug. Pateiktos istorijos padės suprasti vaiką ir pasiūlys atsakymus į daugelį rūpimų klausimų: kodėl svarbūs paprasti žaidimai, kaip kartais reikia leisti vaikui pabūti vienam ir neversti jo užsiimti daugeliu veiklų, kodėl neverta skubinti augti, kada girti ir skatinti. Knygoje išdėstyti vertingi patarimai padės tėvams atsipalaiduoti auklėjant ir mokant savo atžalas, o vaikui – mėgautis visaverte vaikyste."

20131110220458-99133.jpg