Nuoširdus AČIŪ "Mamyčių klubui" ir "Biok laboratorijai"

Nuoširdus AČIŪ "Mamyčių klubui" ir "Biok laboratorijai"

08. Dec 2015, 11:40 Loreta_K Loreta_K

Galbūt kažkiek pavėluotai, bet juk geriau vėliau nei niekada! Aš taip pat noriu prisijungti prie visų dėkojančių "Mamyčių klubui" bei "Biok laboratorijai" už iš tiesų labai puikią dovaną - "Biok laboratorijos" gaminių rinkinį.

20151208112957-86167.jpg

"Biok laboratorijos" gaminiai man ir mano šeimai nėra naujiena, naudojame "Margaritos", "Aras", "Ecodenta" gaminius ir jais esame labai patenkinti, apie "Biok Dermatology" gaminius skaičiusi buvau, tačiau bandžiusi ne. Šis "Biok laboratorijos" gaminių rinkinukas mane labai nudžiugino, galbūt labai drąsiai pasakysiu, bet jis tiesiog idealiai tinka mano odai! Truputėlį papasakosiu apie kiekvieną atskirai.

20151208113057-88658.jpg

Taigi, pirmiausia išbandžiau "Biok dermatology" kreminį viso kūno prausiklį skirtą sausai, labai sausai odai. Labai nudžiugino, sakyčiau labai apgalvota, patogi gaminio pakuotė. Puikiai telpa į dušo lentinėlę ir labai patogu naudoti, nes yra dozatorius. Dar labai patiko tai, kad nėra jokio įkyraus kvapo, nemėgstu įvairių kvapiklių. Patinka, kad nusiprausus duše su "Biok Dermatology" kreminiu prausikliu yra jaučiamas natūralus odos gaivumo ir švarumo pojūtis. Galiu drąsiai kvėpintis mėgiamais kvepalais ir nebijoti, kad kvapai susimaišys ;) Prausiklis tikrai efektyvus - puikiai drėkina, ramina sausą odą.

20151208113708-19975.jpg

20151208114923-77477.jpg

Antrasis gaminys, kurį išbandžiau buvo "Biok Dermatology" kūno kremas sausai ir labai sausai odai. Juo taip pat likau labai patenkinta dėl patogios pakuotės su dozatoriumi, patiko tai, kad kremo kvapas švelnus, vos jaučiamas, pats kremas labai greitai susigeria ir puikiai drėkina išsausėjusią kūno odą. O mano kūno oda labai sausa, dar sausesnė tampa kai prasideda šaltasis metų laikas ir šildymo sezonas, tuo metu oda dar labiau išsausėja, pradeda pleiskanoti. Tai šis "Biok Dermatology" kūno kremas sausai ir labai sausai odai padėjo man susitvarkyti su šia problema.

20151208113333-36225.jpg

"Biok Dermatology" kremukai sausai jautriai odai ir mišriai odai iš tiesų labai puikūs. Greitai susigeria, neliekia jokio riebumo pojūčio. Tikrai jaučiasi, kad patentuota sudedamoji dalis BIOTILYS® atkuria apsauginį odos barjerą ir drėgmės pusiausvyrą. Nuostabu tai, kad pasitepus kremu nėra jokio veido blizgėjimo! Ką turi dauguma kitų kremų.

20151208113517-20454.jpg

Na ir dar vienas labai nustebinęs "Biok Dermatology" gaminys tai rankų kremas išsausėjusiai rankų odai. Be šio "Biok Dermatology" gaminio aš jau nebeįsivaizduoju nė vienos dienos. Nuostabu tai, kad kremo sudėtyje yra keramidų, kurie atkuria sveiką išsausėjusios odos struktūrą, taukmedžio sviesto bei kakavos aliejaus, kurie intensyviai maitina odą, ir pažangaus komponento Dry-flo, dėl kurio ant rankų tikrai nelieka lipnumo jausmo. Mano rankų oda linkusi šerpetoti, o šis kremas padaro mano rankų odą minkštą ir švelnią.

Nuoširdžiai dėkoju "Mamyčių klubui" ir "Biok laboratorijai" už iš tiesų labai puikią dovaną tai yra labai kokybiškus "Biok Dermatology" gaminius! Ačiū!!!