Nuostabusis duetas iš Juara

Nuostabusis duetas iš Juara

27. Jan 2020, 10:02 irmantaite irmantaite

Kuo plausite plaukus šiandien? Galiu drąsiai rekomenduoti Tough Cookie stiprinamąjį šampūną,  kurio sudėtyje yra antioksidantų prisotintų mėlynių, šaltalankių ir arktinių tekšių ekstraktų. 97 % natūralus ir neerzinančiai švelnaus uoginio kvapo. Kam aktualu, šampūnas (kondicionierius taip pat) draugiškas veganams ir be visokių blogųjų priedų.

O taip pat netestuotas su jokiais gyvūnais. Pakuotė draugiška aplinkai - perdirbama, tik žinoma reikia nepamiršti tinkamai rūšiuoti.

Šampūno ir kondicionieriaus pakuotės man labai patogios.. Dozuoti lengva, o produkto kiekiui mažėjant, jis neužsilieka ten pakuotės viršuje. Tad tikrai nereikės jo nei krapštyti, nei kratyti baiginėjant produktą. Tiek dizainas, tiek spalvos labai derančios neerzinančios. 

Pats šampūnas nustebino. Kadangi turiu namuose draugišką veganams kitos firmos šampūną, kuris vangiai putoja, NOUGHTY šampūną masažuojant atsiranda labai švelnių ir lengvų lyg pūkas putų. Tai labai nudžiugino.

Kaip jau įprasta, plaukų plovimą užbaigiau Noughty drėkinamuoju kondicionieriumi skirtu pažeistiems ir pasišiaušusiems plaukams su saldžiųjų migdolų ir saulėgrąžų sėklų ekstraktais. Kondicionieriaus kvapas saldesnis dėl esančių migdolų. Išskalavus plaukus kvapas vos vos juntamas. Plaukai nuostabiai blizga ir tampa glotnesni, prisotinti drėgmės.

 

Plaukams drėgmės šiuo metu labai trūksta, tad šis šampūno ir kondicionieriaus duetas mano linkusiems šiauštis ir sausėti plaukams labai patiko.