O aš ir toliau šoku... Čiačios ritmu!

O aš ir toliau šoku... Čiačios ritmu!

07. Jul 2014, 11:00 Gerda_M Gerda_M

Sveikos! 

Primaitinimai, sauskelnės, išvykos į gamtą, artimųjų gimtadieniai, pasiruošimas kelionei į pajūrį.. Mūsų šeima gyvena milžinišku tempu! Tiesa, šalia viso to mamytė atranda laiko šokiams šokių klube Šokiai.lt ir limfodrenažiniams masažams, kuriuos išbandžiau GMC. 

Taigi, šiandien duoklė šokiams! Kelias savaites buvau išsimėčiusi iš šokių ritmo - tai dėl nesusidariusios vasarinės grupės, tai dėl patekimo į kiek per daug pažengusiųjų grupelę. Žodžiu, nesklandumai baigti ir dabar besididžiuodama galiu tarti ir tariu: MOKAUSI ŠOKTI CHA CHA CHA. Didžiausias ačiū už galimybę vėl šokti ten, kur norisi ir kur kojos pačios trypia, šauniajai Tatjanai iš klubo Šokiai.lt :) Tai žmogus, kuris vardan tavo komforto ir gėrio, padarys VISKĄ! :) 

CHA CHA CHA (nors man gražiau skamba linksniuojama adaptacija čiačia - kirtis ant pirmojo A) - tai nuostabaus grožio Lotynų Amerikos šokis, kurio metu pajunti, jog turi ypač daug neatrastų raumenukų, tiesią nugarą, svinguojančius klubus, patemptas pėdutes ir gulbės rankas. Tiesa, jei neturi, per kelias pamokas tikrai turėsi. O po pirmosios pamokos tikrai pajusi - pajusti padės tempiantys skausmeliai kitą rytą :))) 

Pirmoji čiačios pamoka praėjo puikiai. Mokytoja I.Miklaševska - jaunutė, daili mergina, idealiai valdanti savo kūną. Jos ir nugarytė, ir petukai, ir pėdutės sugeba būti patemptos tuo pačiu metu.... Kokiu būdu, vadove???? :) 

O štai mes, šokėjos, jei galvojam apie pėdas, pamirštam patempti rankas, jei įsiklausom į muziką, jau "nebelaikom nugarytės". Tačiau... kad ir kaip bebūtų, džiaugiuosi galėdama savo jėgas išbandyti šokių aikštelėje. Suktis ant parketo, nepaisant to, patempta ta nelaboji nugarytė, ar ne, yra nuostabus jausmas! 

Tai ne tik galimybė išmokti kažką naujo, nepatirto, tačiau ir valanda, kurią gali skirti savęs, kaip moters, pažinimui. Nes tik mylėdamos ir besirūpindamos savimi, mes galėsime gyventi pilnavertį ir laimingą gyvenimą :) 

Aš tuo mėgaujuosi, nes kartu su manimi koją trypia klubas ŠOKIAI.LT! 

Mylėkite save, mamitos ir gyvenimas nušvis! 

BUČKIS :)