Padėka už pramogas nuotykių parke "Uno Park"

Padėka už pramogas nuotykių parke "Uno Park"

07. Oct 2020, 21:29 jaldija jaldija

Nuoširdus ačiū Mamyčių klubui ir rėmėjams “Uno park” už  galimybę apsilankyti pramogų parke.
Kai namuose auga judrus paaugliukas tokia dovana buvo sutikta labai džiaugsmingai. O dar daugiau emocijų sulaukėme kai sužinojo, jog šį kartą kompaniją jam palaikys ne brolis ir mama, o draugai. Artimų draugų kompanija šitame amžiuje vaidina didelį vaidmenį.
Taip vieną savaitgalį išvykome į Kauno pramogų parką “Uno parks”, esantį Kaune, Gervių gatvėje, šalia senojo Lampėdžių paplūdimio.
Galima rinktis Kauno, Vilniaus arba Druskininkų pramogų parką. Aišku būtų buvę įdomu apsilankyti Vilniuje, Šiauliuose arba Druskininkuose, bet rinkomės Kauną, nes atstumo atžvilgiu mums tai buvo geriausias variantas.

Mums padovanotu šeimos bilietu pasinaudojo štai tokia berniukiška kompanija.

Vaikinukai išklausę instruktažą iškeliavo išbandyti savo jėgų, drąsos ir ištvermės.
Per 2,5 val. jie įveikė 3 trasas: žalią, mėlyną ir raudoną. Sudėjus visų trasų ilgį gautųsi beveik kilometras kelionės medžių viršūnėmis, įveikiant  sudėtingas kliūtis.

Mes suaugusieji jų kelionę stebėjome nuo žemės. Trumpam  buvome pakilę nuo žemės ir mes,  kai prisėdome tokiame poilsio taške, įrengtame medyje. Iš čia puikiai matėme savo pramogautojus, pasigrožėjome gražiu vaizdu. Puiki vietelė  surengti ir mažutį pikniką, atsigaivinti, užkąsti.


Nors buvo jau rugsėjo pabaiga, oras pasitaikė pasakiškas. Laikas prabėgo greitai tiek patiems pramogautojams, tiek mums bevaikštinėjant parko takeliais.
Emocijų ir įspūdžių labai daug, berniukai labai džiaugėsi šia padovanota pramoga.

floryte floryte 07. Oct 2020, 22:24

Smagumėlis!?