Padėkime mažajai Ūlai pasveikti

Padėkime mažajai Ūlai pasveikti

09. Dec 2014, 14:00 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Į Mamyčių klubo redakcijos el.paštą įkrito štai toks Agnės laiškas, kuriuo dalinamės su jumis.

Laba diena,

Rašau Jums dėl mano draugės mažos dukrelės Ūlos. Ūlytei dabar yra kiek daugiau nei metukai, o jai likimas nusprendė dovanoti itin sunkią gyvenimo pradžią. Kviečiu paskaityti jos mamytės Birutės pasakojimo apie jų gyvenimą:

20141209123123-95298.jpg

"Prieš metus su trupučiu mūsų gyvenimai nusidažė visom vaivorykštės spalvom – gimė dukrytė Ūla, mūsų gyvenimo prasmė ir džiaugsmas. Gimusi Ūlytė turėjo keletą sveikatos problemų, bet nenutuokėm kas mūsų laukia po 3 mėnesių.

Prasidėjo epilepsijos priepuoliai, kurie kūdikiams ypač pavojingi, atimantys visus gebėjimus ir neleidžiantys toliau vystytis. Ūlytei nustatyta vaistams atspari epilepsijos forma. Tai reiškia, kad nors ir taikomas dukrytei stiprus medikamentinis gydymas, tačiau traukuliai kartojasi kasdien. To pasekoje, mūsų mažytė labai serga - kvėpuoja vamzdelio, įstatyto į kakliuką, pagalba, maitinama per žarnelę pilve, nejuda, nefokusuoja žvilgsnio, negalim girdėti jos balso, ji mažai verkia ir nereaguoja į aplinką. Blogiausia tai, kad epilepsija tik pasėkmė kažko, ko mes nežinom. 

Šiuo metu mums reikalinga skubi (vasario 2d., 2015 m.) kelionė į Vokietijos Universitetinę Vaikų kliniką, kur bus tęsiami tolimesni tyrimai bei gydymas Ūlytei. Deja, pinigų, kuriuos turime, neužtenka padengti visų medicininių išlaidų. Nesulaukę pagalbos iš valstybės, kreipiamės į Jus. 

Gal susitiksime su jumis po kelerių metų parke, Ūla lakstys ir valgys ledus, o jūs žinosite, kad tai ir jūsų nuopelnas. Jeigu nieko nedarysime šiandien, visų tų dalykų mažoji negalės patirti niekada gyvenime. Pasidalinkite mūsų istorija su savo draugais ir artimaisiais, padėkite Ūlytei pasveikti."

20141209123227-13992.jpg

 

Štai puslapis, kuriame galite rasti daugiau informacijos apie jų šeimą: http://www.ulafund.com/#!homelt/c1wl0 Labai prašau Jūsų, kad ir simboliškai, paaukoti šios mergaitės gydymo išlaidoms, o dar labiau prašau pasidalinti šia informacija visais Jums prieinamais kanalais.

Ačiū Jums už bet kokią pagalbą!

Agnė