Makaronus mes dieviname, ypač šiuos.
Nes visi šeimos nariai juos valgo.
Tinka: ir vaikui, ir tetei, ir seneliui.
Dar kas man patinka, kad jie idealiai tinka pusryčiams, nedaug darbo, nes reikia užvirti vandenį ir įdėti.
Nereikia nei maišyti, nei kokių nors įmantrių pagardų dėti, kas aktualu ryte laiko atžvilgiu.
Virti irgi reikia trumpai: 2-4 min.
Tik paminėsiu, kad vienas minusas- trumpas galiojimas, nors gal geriau: mažiau konservantų.
Tad išverdus nukošiu ir padalinu į keturias lėkštes.
Vaikui pagardinu bananu. Ji pati arba aš sutarkuoju burokine tarka bananą ant karštų makaronų, kol pravėsta, bananas įgauna įdomiai skanų prieskonį.
Vaikas dar būna, kad užsibarsto malto cinamono.
Seneliui užtarkuoju sūriu, arba apibarstau jau pirktu tarkuotu sūriu, kuris skirtas picoms, pagardinu mažu gabalėliu sūdyto sviesto.
O tėtei patinka ant makaronų su užbarstytu sūriu įsimaišyti marinuotų midijų.
Aš midijų nelabai mėgstu, tad aš apsibarstau smulkintomis žaliomis mėtomis, jas atradau ispanų virtuvėje, tad dabar pas mus bet kokiu metų laiku ant palangės žaliuoja šis gėris.
Dar tinka pomidorų padažo šlakelis: tėtei aštrus, o mums su seneliu švelnus.
Tad štai koks įmantrus to pakelio panaudojimas, kai šeimos nariai išrankūs.
nesu tokių mačius, o kaina?