Paprasta, bet neįprasta

Paprasta, bet neįprasta

07. Dec 2011, 00:00

Mūsų giminiškajame "Mamyčių klube" Latvijoje šiuo metu vyksta šventinių patiekalų receptų konkursas.

 

Negalime atsispirti pagundai parodyti jums keletą paprastų ir tuo pačiu įdomių receptukų. Šiandien - Natalijos lengvai pagaminama baklažano užkandėlė. Jei tiksliau - suktinukai.

 

Reikia:

baklažano

fetos sūrio

krapų

česnako

aliejaus

 

Kaip daryti?

Supjaustome baklažaną plonais gabalėliais ir apkepame keptuvėje su trupučiu aliejaus.

 

 

Iš fetos sūrio, česnako ir krapų padarome įdarą ir po truputį įdedame į kiekvieną baklažano juostelę.

šaltinis: Maminklub.lv

sun sun 08. Dec 2011, 17:33

pritariu 👍 😉

07. Dec 2011, 18:25

jo skanu kepti baklazanai , as kai nemegstu riebalu tai as ant tokios grilines keptuves be riebalu kepu . Kas megsta taip tai ir skanu dar su suriu mmmm ......

07. Dec 2011, 11:02

tikiu kad skanu, as truputi kitaip darau

07. Dec 2011, 07:55

turetu buti skanu 👍