Mūsų giminiškajame "Mamyčių klube" Latvijoje šiuo metu vyksta šventinių patiekalų receptų konkursas.
Negalime atsispirti pagundai parodyti jums keletą paprastų ir tuo pačiu įdomių receptukų. Šiandien - Natalijos lengvai pagaminama baklažano užkandėlė. Jei tiksliau - suktinukai.
Reikia:
baklažano
fetos sūrio
krapų
česnako
aliejaus
Kaip daryti?
Supjaustome baklažaną plonais gabalėliais ir apkepame keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Iš fetos sūrio, česnako ir krapų padarome įdarą ir po truputį įdedame į kiekvieną baklažano juostelę.
šaltinis: Maminklub.lv
pritariu 👍 😉
jo skanu kepti baklazanai , as kai nemegstu riebalu tai as ant tokios grilines keptuves be riebalu kepu . Kas megsta taip tai ir skanu dar su suriu mmmm ......
tikiu kad skanu, as truputi kitaip darau
turetu buti skanu 👍