Reikės:
- 1/3 stiklinės aliejaus;
- 1 a. šaukštelio acto;'
- žiupsnelio druskos;
- 1 stiklinės šilto vandens;
- 1 ir 1/4 stiklinės miltų;
- nepilnos stiklinės cukraus;
- 1/3 stiklinės karčiosios kakavos;
- 1 a. šaukštelio geriamosios sodos;
- 1 a. šaukštelio vanilinio cukraus.
Gaminimas:
Miltus persijokite su kakava, suberkite į indą. Supilkite cukrų, vanilinį cukrų, sodą, druską. Viską gerai išmaišykite. Supilkite drėgnus produktus: vandenį, aliejų, actą. Viską gerai išmaišykite, supilkite masę į kepimo popieriumi išklotą skardą. Dėkite į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 25-30 minučių. Ar iškepęs patikrinkite mediniu pagaliuku.
Gali prireikti kepti kiek ilgiau priklauso kokios formoj kepsite plonesni ar storesni.
Kitai dienai pasilik pamatysi bus skanesnis 😛
Laikau špygas, kad tik būtų skanus 😉
Pamėgink, kol neparagausi tol nesužinosi koks jis 😛 Šeip kai produktai tokie tai aš skaitau, kad jis tikrai neblogas. 😉
Smagu 😉
Man jis taip pat kitą dieną skanesnis 😛 Bet kai pirmą kartą kepiau, nes buvo draugų tai valgėm šiltą tai visiem labai patiko, o jie ten biški išlepę ne viskas tinka, o buvo be jokio kremo tik su cukraus pudra pabarstytas. 😀 kaip sakant kiekvieno žmogaus skonis vis kitoks kas vienam gali būtį skanu o kitam ne. Bet vistiek smagu, kad išbandei 😉
Tikiuosi bus skanus 😉
Ne nereikiai 😀
👍