Pasidalink patarimais, kaip įveikti strijas

Pasidalink patarimais, kaip įveikti strijas

07. Mar 2012, 08:00

Kai kurios moterys nei nėštumo metu, nei po gimdymo neturėjo jokių odos problemų, taip pat ir strijų. Tačiau daugeliui mamyčių strijos - itin opi problema. Kokius strijų naikinimo būdus esate išbandžiusios?

 

STRIJOS – tai baltos arba violetinės (raudonos) linijos, kur išsitempusi kūno oda. Nėštumo metu strijų dažniausiai atsiranda ant pilvo, šlaunų ir krūtinės.

 

Mielos mamytės, jei ką nors išbandėte strijų profilaktikai ar joms jau atsiradus - pasidalinkite patarimais su visomis.

 

Kaip efektyviai kovoti su strijomis?

 

Nori pabandyti Lierac Phytolastil produktus strijoms naikinti  ir įsitikinti jų efektyvumu? Pasinaudok galimybe ir gauk komplektą „Būsimai ir jaunai mamytei“ nemokamai!

 

Dėmesio - šių nuostabių komplektų skaičius ribotas - iš viso bus išdalinta 800 vnt Lietuvoje. Mums jau pranešė, kad jau nemažai užsiregistravo, tad nedelskite ir paskubėkite atsiimti!

 

{smallpic:1}


Užsiregistravusios vykite į vaistinę „Eurovaistinė“ ir gaukite komplektą "Jaunai mamytei", kurį sudaro: 

 

Gelis Phytolastil strijų profilaktikai 15 ml X2, serumas Mesolift – tonizuojantis ir vitaminų kokteilis odos atsinaujinimui 2 ml, Hydra-Chrono + gaivinantis, matinis fluidas normaliai ir mišriai odai 2 ml, informacinė skrajutė „jaunos mamytės gerai savijautai ir grožiui“.

 

Parašyk atsiliepimus (su produkto nuotraukomis) portale „Mamyčių klubas“, paspaudus mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“ iki balandžio 4 dienos ir dalyvauk konkurse, kad galėtum laimėti pagrindinį Lierac prizą – grožio komplektą jaunai mamytei – gelį strijų profilaktikai Lierac Phytolastil (100 ml) ir serumą Lierac Mesolift (30 ml) – tonizuojantį ir vitaminų kokteilį veido odai.

 

Sutikime vasarą gražiomis ir švytinčiomis!

 

07. Mar 2012, 18:42

Kur registracija tai tik didžųjų miestų vaistinės nurodytos, tai tik tų miestų ir galima registruotis 😀 ?

07. Mar 2012, 15:58

Galite pasiteirauti tel: 861889354. arba info@buksveika.lt, arba tiesiog paskambinkite i ta vaistine, kur uzsiregistravote pasiimti rinkinuka

07. Mar 2012, 14:20

Jeis si naujove tures geru atsiliepimu,tikrai reikes ismeginti ateityje 😉

07. Mar 2012, 14:19

As po gimdymo neturiu ne vienos strijos ir labai dziaugiuos , nezinau kaip bus po antro nestumo . Taciau stengiaus,puoseleti oda,rupinausi ja visais budais . Aisku cia priklauso ir nuo genu,odos elastingumo , priaugtu kilogramu staiga . Naudojau jau nuo trecio nestumo menesio 2-3 kartus per diena kremuka Pregnacare , aliejuka Frei , masazavau, paskutinius menesius nesiojau prilaikanti pilvuka dirza . Ir tikrai tikiu jog tai prisidejo prie geros odos bukles, negu nieko nedarant .

07. Mar 2012, 14:19

Ingrida, tad parašykite atsiliepimą su nuotraukomis apie šį rinkinuką, pasitepkite išbandykite ir tada jūsų pasakojimas dalyvaus konkurse, kuriame galite laimėti didįjį prizą - jau ne pažintinį komplektuką, o normalią dovaną:

Parašyk atsiliepimus (su produkto nuotraukomis) portale „Mamyčių klubas“, paspaudus mygtuką „Tapk Mamyčių klubo autoriumi“ iki kovo 31 dienos ir dalyvauk konkurse, kad galėtum laimėti pagrindinį Lierac prizą – grožio komplektą jaunai mamytei – gelį strijų profilaktikai Lierac Phytolastil (100 ml) ir serumą Lierac Mesolift (30 ml) – tonizuojantį ir vitaminų kokteilį veido odai.

07. Mar 2012, 14:14

Vat aš šendieną jau Šiauliuose Euro vaistinėje atsiemiau rinkinuką, hm gražiai supakuotas, tik, vat kad mūsų pilvukui tai lašelis jūroje, bus vėliau smalsu sužinoti kokios kainos tų kapsulyčių po nėštumo šalinti strijoms :-) nes uch daug ir labai gilios ir ryškios ir labai daug aš jų turių , na du nėštumai, priaugta daug kg tad ir pasekmės :-( Ačiū už dovanėle.Bet vat tokiam kiekiui strijų hm jau visos dovanos reikėtų :-)

07. Mar 2012, 13:21

Sveikos. Ar visoms pavyko prisiregistruoti anketoje? O gal jau atsiėmete rinkinukus nėščioms ir jau pagimdžiusioms mamytėms. Praėjusiuose komentaruose pastebėjau, kad kai kurios mamytės abejoja, ar registruotis, gal palikti rinkinukus nėščiosioms... Tad mes raginame - daugiau neabejokite, jeigu norite būti gražios, nes šie komplektai skirti ne tik būsimoms mamytėms, bet ir esamoms. Tad pirmyn!