Kai norisi ko nors gurmaniško, pavyzdžiui, nesaldžių tortų, siūlome pasigaminti lašišinį tortuką.
Ingredientai:
Ingredientai:
Kremui: sūdyta lašiša, sūris Rama Creme Bonjour, majonezas, krapai, virti kiaušiniai, sviestas,
Pagrindas: balta duona
Papuošimui: lašiša, krevetės, krapai, citrina
Gaminimas:
Nukirpkite arba nupjaukite baltos duonos luobeles ir gražiai sudėliokite ant formos dugno.
Plakikliu sumaišykite majonezą, sūrį Rama Creme Bonjour, susmulkintą žuvies filė, susmulkintus kiaušinius, išlydytą sviestą ir krapus.
Visą šitą kreminę masę sudėkite į formą, gražiai išlyginkite paviršių lopetėle, ant viršaus dar uždėkite baltos duonos riekeles (taip pat be luobelių) ir užtepkite majonezo ir sūrio kremu.
Supjaustykite lašišą pailgomis juostelėmis.
Padarome lašišos "rožytes" - papuošimui.
Papuošiame mūsų tortą lašišinėmis "rožytėmis", krevetėmis, citrinos riekele ir krapais. Tortą įdėkite porai valandų į šaldytuvą.
Skanaus!
Mmmm, atrodo labai skaniai !Bandysim 😀