Pasiutėlės Urtės dienoraštis: išbandome Eglės sanatoriją Birštone ir žaidžiame "mamytę"

Pasiutėlės Urtės dienoraštis: išbandome Eglės sanatoriją Birštone ir žaidžiame "mamytę"

18. Nov 2015, 07:44 lina_baj lina_baj

Kadangi Urtei jau sukako vieneri, tad nuo šiol jos vardu nebekalbėsiu :() Tiesiog manau, kad ji jau pati tuoj ką nors papasakos :)) 

O aš pasidalinsiu tik savo mamiškais įspūdžiais iš pasiutėlės Urtės gyvenimo.

Kas pas mus naujo? Ogi išbandėme Eglės sanatorijos Birštone SPA malonumus... Aišku, kad visi keturi su Urte. Ir šįkart galiu pasakyti, kad tikrai pailsėjau. Ne taip, kaip pirmąjį kartą Druskininkų Aquaparke. Žinoma, viskas Eglėje nauja, blizga, visi mygtukai veikia. Mums visiems labai patiko. Yra ir vaikų baseiniukas, nors Urtei labiau patiko burbulinėje vonioje :) Baseinai visi pakankamai šilti net ir mano šaltmiriui vyrui, oro temperatūra taip pat šilta, tad su mažais vaikais pats tas. Didelis pliusas dėl šiltų baseinų ir šilto oro, nes Urte, įkišta į pripučiamą ratą, drąsiai plaukiojom ir dideliame baseine. 

O kur dar visa krūva ne itin karštų garinių ir saunų, kur gali ramiai apšilti ar Himalajų druskos pirtyje, kur gali pasisveikatinti. 

Du minusiukai - vyresnėlis pasigedo čiuožyklos, o man na ta kaina už šeimyną 35 eurai už dvi valandas irgi pasirodė kiek didoka, jei lyginsime su Tulpės sanatorijos baseinais. Bet šiuos minusus atperka pakankamai šilti baseinai ir pirtelių gausa :) 

Taigi tokie mūsų įspūdžiai. Nuotraukų neturime, nes tiesiog norėjomwe atsipalaiduoti be jokių telefonų ;)

O namie - Urtė žaidžia mamą. Ir pakankamai rimtai - nešioja didžiąją savo lėlę visur kartu. Jei keliu Urtę, būtinai turiu kelti kartu ir jos lėlę. Migdyti ją irgi pamigdo užkloja, kiša savo puoduką gerti... Ir taip nuo ryto iki vakaro visur su ta lėle :) Apsiguimusi būti mamyte nuo mažumės :) Su brolio mašinytėmis, aišku, irgi nepamiršta paburgzti...

Tad tiek naujienų šiandien. O mes auginame du dantis viršuje (žinoma naktimis) ir rūšiuojame iš krikštynų gautas nuotraukas. Apie tai bus kitame bloge. Iki ;)

lina_baj lina_baj 18. Nov 2015, 16:40 jaldija

🌷🌷🌷

jaldija jaldija 18. Nov 2015, 15:48

Kokia šaunuolė, veikli Urtė 👍