Pasivaikščiojimai po Pašilaičių parką bus malonesni

Pasivaikščiojimai po Pašilaičių parką bus malonesni

08. Jun 2012, 00:00 blogietee blogietee

Kasdien vis eidami į lauką, apgalvojame į kurią pusę šiandien patrauksime.

 

Parko, kuriame galėtume pasivaikščioti, šalia nėra. Na, neskaitant mini parkelio, apie kurį praneša tik nuoroda šalia kelio. 

 

Vieną dieną nuėję į savo mėgstamą žaidimų aikštelę, sumanėme nueiti į tą "parkelį" ir labai nustebau. Nejaugi kažkam parūpo ir šio parko išvaizda? Mūsų nuostabai, parkelis pradėtas tvarkyti, atnaujinami takeliai, kurie jau seniai užžėlę. 

Anksčiau į šį parkelį koją kelti būdavo baisu, nes ten nuolat pilna girtuokliaujančių vyrų, rūkančių moksleivių ir, kas be ko, ten tikras varnų lizdas, vos įkeli koją ir dairaisi, ar kokia nesitaiko pasilengvinti iš viršaus. 

Tikiuosi, šiek tiek atsinaujinęs parkas bus ne tik mielas senbuviams lankytojams, bet bus mielas ir naujiems gryno oro ieškotojams. 

Tikiuosi, kad parkelis bent kurį laiką išliks tvarkingas ir malonus, kaip ir prieigos prie jo. Ir nuoroda žyminti, kad Pašilaičiai turi parką, bus ne tik "dėl akių."

 

Rima - Blogietė

Kaip tapti mama reportere? Tai labai paprasta!

Atsiųsk ir Tu reportažą apie tai, kas tave neramina, ar kas tave pradžiugino, apie tai, ką pamatei už lango, savo kieme, mieste ar kaime! 

Ir laimėk firminį MK puodelį!

1

 

04. Oct 2013, 21:17

kur cia tas parkas skaitosi? sitek metu cia gyvenu...

08. Jun 2012, 16:14

oooo kaip faina!!! as net nezinojau, kad takus sutvarke 👍 niekada neidavau i ta miskeli, man jis kazkoks baugu budavo...

08. Jun 2012, 08:59

oj tikrai saunu butu,kad taip ir liktu 😀 ir dar reikia parka prie prokuraturos kad patvarkytu 😀 nes ten tas pats kas Pasilaiciose anksciau buvo ☹

08. Jun 2012, 08:09

va koks turistas su kuprine 👍