Pastebėjimas: Ledynmetis 4 - nauja pirkimo manija

Pastebėjimas: Ledynmetis 4 - nauja pirkimo manija

01. Sep 2012, 00:00 kodelcia kodelcia

Tikriausiai pastebėjote, kad pastaraisiais metais labai išpopuliarėjo apsipirkimai akcijų metu. Žmonės tiek priprato prie tų akcijų, kad jau ir nebeįsivaizduoja apsipirkimų be jų.

 

Pati pastebiu, kad akcijiniai apsipirkimai jau tapo įpročiu. Perkame tai, kas su nuolaida, kartais net jei tas pirkinys nelabai ir reikalingas...

 

Įdomiausia, kad tos akcijos yra nesibaigiančios. Be to, jų būna visokių.

 

Šventinės akcijos parduotuvėms padeda atsikratyti visokio menkaverčio gėrio (velykinių zuikučių, viščiukų, žvakių, kalėdinių žaisliukų, dekoracijų ir kt.), mėnesinės akcijos (itin populiarios vaistinėse), savaitės akcijos (nuolaidos, kas savaitę siūlomos vis kitoms prekėms didžiuosiuose prekybos centruose), lipdukų akcijos (kai pirkdamas už tam tikrą sumą prekių gauni lipduką, o surinkęs reikiamą jų kiekį gali tam tikrų pasiūlomųjų prekių įsigyti „pigiau“).


Pati dažniausiai lankausi motulėje „Maksimoje“, nes tik toks prekybos centras egzistuoja mūsų miestelyje. Šis prekybos tinklas jau nebe pirmąjį kartą organizuoja įvairias lipdukų akcijas. Štai ir šios vasaros antroje pusėje apsirodė Ledynmečio 4 akcija.

 

Joa esmė - perki prekes, gauni lipdukus, už juos „pigiau“ nusiperki stiklinę su filmo Ledynmetis 4 herojų atvaizdais. Nežinau kodėl, gal dėl sūnelio, šia akcija susidomėjau ir aš. Turiu jau keletą stiklinių. Nieko ypatingo, bet slapčia viliuosi, kad kai mažylis paaugs, pamėgs šias stiklines.

 

Akcijos pliusai - lipdukų šįkart tereikia šešių, pačios stiklinės atrodo patvarios. Minusas – gerokai aukšta vienos stiklinės kaina net ir perkant su tais sukauptais lipdukais. Nemanau, kad pardavėjams įsigyjant šias prekes teko bent kiek brangiau mokėti. Bet šiaip džiugu. Vis įdomiau nei kažkokie kosminių kainų batai, pagalvės ar nekokybiški puodai.

 

Tačiau tikrą akciją, kurioje išties verta buvo dalyvauti, prisimenu buvusią gal prieš ketverius metus – kai surinkus tam tikrą kiekį lipdukų,kokybiškus rankšluosčius galėjai įsigyti vos už vieną centą!

 

Kad ir kaip bebūtų teisinga ar neteisinga pirkėjo atžvilgiu, šįkart ir aš užsikrėčiau lipdukine šios vasaros akcija. Įdomu, kokia lipdukų akcija bus pasiūlyta po šios? Būtų keista, jei nepasiūlytų jokios.

 

Tikriausiai tuomet mumyse dingtų ir vartotojiškumą skatinanti apsipirkimo manija. 

02. Sep 2012, 17:14

Na spec.rinkau tik indam, bet neįsigijau, nors kiek turėjau galėjau daug 😃 dabar kortelių jei duoda tai vaikas žaidžia, tik, kad vienodų daug. Jau du kart gavo iš tetų ir dėdžių už gražias akis, atiduoda vis pardėj praeidami 😀 Tie žetonėliai IKInesąmonė. Šita akcija su led 4 ir nesąmonė, stiklinės . . . o kai buvo DORMEO pirkom vaikui pagalvę. O iš iki ruošiuosi nusipirkti keptuvę, nes reikės naujos

02. Sep 2012, 12:48

o mes jau turime visas 4 stiklines 😀 tik viena ilgokai ieskojo senelis 😀 tai jie maziui nupirko 😀 Dalia o mes kombaina turime jau 3 metus ir labai patenkinti jo 😀 veikia puikiausiai 😃 ir raksluostuka irgi turime ir ilgokai nauduojame 😀 beto iki vyras nusipirkes yra Samsonite lagamina,pati dirbau su tais lagaminais ir zinau,ju kaina ir kokybe 😀 super daiktas 😃Ir dar is IKI jisai turi kazkoki instrumenta 😃

kodelcia kodelcia 01. Sep 2012, 15:53

šaunu, kad mano pamąstymai susilaukė tiek daug jūsų nuomonių. stiklinių kacija išties patinka, o štai dėl puodų pati turiu Thomas puodą ir neisiskundžiu, bet teko labai daug ir neigiamų atsiliepimų girdėt- ypač dėl greitpuodžių...

01. Sep 2012, 13:31

man patinka si akcija dar vienos stiklines truksta

vaidlina vaidlina 01. Sep 2012, 09:15

kaimynė irgi įsigijo greitpuodį -sakė, super geras dalykas..

vaidlina vaidlina 01. Sep 2012, 09:15

Nepirkau nei rankšluosčių, nei puodų, nei stiklinių nesiruošiu pirkti.. apskritai beveik nesilankau maximoje... Vaikams tai smagu gauti korteles, žaisti su jomis... bet kai į kortelių mainus įsijungia ir močiutės, tai man jau absurdiškai atrodo.. o tinklai spec.daro tokias akcijas- kuo daugiau pirkėjų pritraukia.. viena draugė pasakojo, jog matė moterį, kuri maximoje atsistojusi vartė leidinuką ir žiūrėjo, ką reikia pirkti, norint gauti led 4 lipdukus. Tai net vyrui neleido įsiterpti - ėjo ir krovė į krepšį visas prekes, kurios pažymėtos kažkokiu spec. ženkliuku. Tai turbūt iškart kelias stiklines nusipirko tą pačią dieną..

01. Sep 2012, 08:38

pas mus seimoj irgi eina ta lipduku akcija,bet nusivyliau tik kur nusipirkom virtuvini kombaina,nes kokteilines apacia plasmasine nusitryne ir nepagauna sukimosi su kitu aparatu ir viskas nebeveikia,o siaip ranksluosti vaikiska pirkom kolkas dar geras ir minkstas 😀

01. Sep 2012, 08:29

o as tai uzsikreciu nejuciomis kazkaip tom akcijom, kad ir dabar jau surinkus tuos lipdukus ir turbut pirksiu tu stikliniu. apziurejau, tvirtos, grazios. kodel ne. o ir ta kaina nepasakyciau kad labai jau didele gaunasi, puodu nepirkau nes ka tik buvau nusipirkusi naujus. ranksluosciu irgi pirkau. tik jau tu batu kazkaip nesiryzau imt😃

01. Sep 2012, 06:52

neesu akciju manjeke, bet kazkadapirkau tuos superinius ranksoluoscius, o pastariuosius puodus kur neva nekokybiski, tai tikrai super, mama pirkosi. gailiuosi kad as nepirkau.