Gardūs ir vieni, ir su mėgiama uogiene.
Reikės:
1 kg pertrintų patisonų,
3 šaukštų sviesto,
3 kiaušinių,
1,5 stiklinės miltų,
1 šaukštelis sodos,
Riebalų kepimui,
Druskos,
Cukraus pagal skonį.
Gaminimas:
Patisonus nulupti, supjaustyti, išvirti ir pertrinti.
Į tyrę sudėti sviestą, įmušti kiaušinius, suberti miltus, sodą. Išmaišyti ir iškepti blynelius.
Štai ir viskas - skanaus!
super receptas😀 gražuolis Kajus😀
va kaip tik turiu patisona ir nezinojau ka su juo daryt 😀 👍
Beje pamiršau paminėti, kad išėmus sėklalizdžius, nereikia skubėti jų išmesti, o išrinkti sėklas ir padėti džiūti, taip bus sėklų kitiems metams 😉