Pavasarį pasitinkame Kaziuko mugėje

Pavasarį pasitinkame Kaziuko mugėje

03. Mar 2013, 00:00 blogietee blogietee

Sveikos, mamytės,

 

seniai berašiau, seniai paparacinau.. Atšilo oras, tad bandau pasitaisyti.. O ir proga pasitaikė tinkama - Kaziuko mugė kvietė visus.

 

Kasmet stengiamės aplankyti šią mugę, ne dėl baronkų ar medinių šaukštų.. Tiesiog įdomu, kuo žmonės užsiima, ką naujo kasmet pristato potencialiems pirkėjams..

 

Vardinti, ko galima įsigyti šioje mugėje, manau, net neverta. Kasmet tas pats ir dar šis bei tas naujo. Nuo medinių šaukštų, molinių puodynių iki prabangių stiklo vazų ar pusę kambario sienos užstojančių paveikslų.

Prisipažinsiu, šį kartą mane kaip kokią šarką traukė viskas kas ryšku ir šviečia iš toli. O akys tiesiog krypte krypo ir į pasiilgtų gėlių, nors ir netikrų, kompozicijas.

Vyras bandydamas išvesti iš doro ir kuo sveikuoliškesnio kelio, net nupirko saldžiausią pasaulyje rožę (kuri jau rado vietą po stiklu ;) ).

Žinoma, kaip gi atsispirsi ir mugės akcentui - baronkoms. Tad šį kartą įsigijome ne tradicinių, o plikytos tešlos. Kol vyras derėjosi, aš galėjau įamžinti kitą jų produkciją, kurią atrodė, net prapjauti būtų gaila.

Vėliau jau prisipirkę saldainių ir baronkų tiesiog dairėmės, o aš kaip šarka toliau blizginėjausi.

Grįžome namo šiek tik pašalę, bet su įspūdžiais.

 

Rima

04. Mar 2013, 12:11

Smagus reportazas 😉 bent mintimis pabuvau ir as 😀

03. Mar 2013, 21:23

oj Rima kaip pasiilgau tavo repotazu ☺ 😃

03. Mar 2013, 12:29

Kaip viskas grazu!!! smagu, kad galiu tokiu straipsniu pabuvoti kaziuke, nes nuvykti sunkoka.... buvau pries 2 metelius, kai gimdymas buvo ant nosies 😀 bet buvo labai smagu! aciu uz straipsni! tikiuosi kitais metais ir mums pavyks nuvykti 😀

03. Mar 2013, 12:16

Smagumėlis 😉

03. Mar 2013, 08:25

fainas reportazas, mes irgi su seimyna vakar buvom😉 man Kaziukas asocijuojasi su pavasariu, o vakar tox smagus oras buvo, kad geda net sedet namie😉

03. Mar 2013, 07:45

😃 neblogai 😃 jo, dar ssi savaitgali klaipedoj kiek zinau kazys, o kita kaune 😃