Pavasario blogas: Pro Biotic testavimas ir šylantys orai

Pavasario blogas: Pro Biotic testavimas ir šylantys orai

06. Apr 2018, 15:30 panda3 panda3

Šylant orams prasideda namų švarinimosi metas. Visi daiktai peržiūrimi ir nereikalingi metami lauk. Kažkaip visada pavasarį  kyla nenumaldomas noras viską  atnaujinti. Visada pradedu nuo langų valymo. Kažkaip visą žiemą nedrįstu nė artintis prie langų valymo. Tada pereinu prie spintų tvarkymo, indų peržiūrėjimo,ka naudojam pasilieku ,visa kita eina lauk, išdalinu draugėms arba atiduodu vaikams  į smėlio dėžę.O kaip gi su skalbiniais?

Austėja turi nemažą alergiją ir astmą,tad labia svarbu ,kad aplinka ir ypač skalbiniai būtų švarūs ir turėtų kuo mažiau alergenų. Jau seniai į akį buvo krites audiniu skalbiklis Pro Biotic,tik vis nedrįsau jo bandyti , ir štai pasitaikė puiki proga jį išbandyti. Mane labai paskatino tai ,kad jis be dažiklių, fosfatų, chloro junginių ar sintetinių medžiagų. Pirmiausia išdrįsau išskalbti patalynę ,nes  manau ,kad ji vienas daugiausia prie kūno besiliečiančių audinių ,tad manau jis pats svarbiausias. Ir štai ką pastebėjau, mano panelytės astma visiškai į jį nesureagavo, tai reiškia ,kad jis bus “numero uno” mano skalbinių krepšyje. 

20180406152016-63634.jpg

Stebėjau net keletą naktų ,bet visiškai jokios blogos reakcijos.Ir dar tas malonus ,bet ne perdėtas gaivus gelių kvapas tiesiog užbūrė.Tada išbandžau ta pačia puikiai pasitaikiusia proga ir indų ploviklį Pro Biotic su probiotikais ir gintaro ekstraktu. Pastebėjimas toks, kadangi ir dujinę viryklę valau su indų plovikliu ,daug greičiau tirbdo prikepusius riebalus ,nesausina rankų odos, puikiai nusiplauna. Tad galiu pasakyti taip su Pro Biotic daug greičiau vyksta namų ruošos darbai ir greičiau galime eiti pasidžiaugti saulute.

20180406152133-60517.jpg

Beje ar jau galvojate apie vaikų vasaros atostogas,ar planuojate jas praleisti aktyviai ar pasyviai. Bandau sugalvoti ir susidėlioti planus vasarai.