Pažadas, ar neišsipildžiusi svajonė...

Pažadas, ar neišsipildžiusi svajonė...

29. Nov 2014, 20:15 jaldija jaldija

Apmąsčiau visus neatliktus darbus, ir svarsčiau kuriuos gi čia man suskubti atlikti iki naujųjų. Susidarytų nemenkas sąrašas, bet pagalvojau ar būtina man juos suskubti atlikti būtent dabar, prieššventiniu laikotarpiu. Atsakymas ne, geriau laisvą laiką skirsiu šeimai, šventiniams planams, ir šventinės nuotaikos kūrimui. 
Pasąmonėje kirbėjo viena mintis, ją nusprendžiau ištraukti iš kertelės, į kurią buvo nustumta. 
Tai ne neatliktas darbas, tai sena paprastutė , neišsipildžiusi svajonė. Seniai noriu nuvažiuoti prie jūros, ne vasarą, o žiemą. Gal ir keistas noras, bet mėgstu daryti tai kas neįprasta.
Nežinau ar pavyks įgyvendinti šį planą, vis tik jam atlikti reikia šių sąlygų:
Turime būti visi sveiki, o vis tik šaltuoju metų sezonu negali būti tikras, kad neužpuls negalavimai visai netinkamu momentu. 
Kelionė turi būti suplanuota savaitgalį, kad nereikėtų į darbą. O ne atostogų metu retas kuris savaitgalis būna laisvas vaikams (jei ne vienam, tai kitam būna įvairūs renginiai, arba varžybos). 
Turi būti palankus oras netrumpai kelionei.
Garsiai dar neištariau savo planų, tad šeima dar neinformuota. O gal nesulauksiu pritarimo, ir nepavyks suspėti iki Naujųjų... Na bet jei ne iki 2015, tai gal iki sekančių, ar dar sekančių... 

Liucyte Liucyte 30. Nov 2014, 12:46

Puiki svajonė! Linkiu, kad išsipildytų!

Gintarep Gintarep 29. Nov 2014, 20:55

tad linkime,kad issipildytu svajone 😀 o gal susitiksime 😀