Pažintis su Tri-Bio

Pažintis su Tri-Bio

07. Mar 2018, 16:12 AudraAudra AudraAudra

Mano pažintis su TRI-BIO prasidėjo būtent Mamyčių klubo dėka. Ir paats nuoširdžiausias AČIŪ už tai, nes ši buitinė chemija mane labai sužavėjo.
Ekologišku gyvenimo būdu domiuosi jau senai. Vaikams ir artimiesiems stengiuosi užauginti daržovių ir uogų savo sode. Tad man ne visvien su kuo valomi mano namai ir prie ko mes liečiamės.
Visi gauti TRI-BIO produktai spinduliuoja kokybe ir profesiolumu. Ypač patiko žalsva pakuočiių spalva ir visa reikiama informacija pateikta tiesiai ant pakuotės. Nereikia vartyti lankstinukų ar ieškoti informacijos internete kas per produktas ir kas į jį įeina.
Pažintį su TRI-BIO pradėjau nuo indaplovių druskos ir indaplovių tablečių.
20180307155009-69752.jpg

Jokio kvapo ir išties kokybiški produktai. Labai švariai pašalino nešvarumus ir riebalus nuo indų. Rezultatu buvau labai patenkinta. Tablečių pakuotėje 25 vnt, bet mačiau jog yra ir didesnės talpos pakuotė (50vnt). Pasidomėjau kur jų būtų galima nusipirkti internetu. Nustebino labai prieinama kaina ir tai,kad būtent šios firmos gaminiai indaplovėms daugumoje e-parduotuvių buvo išpirkti.O tai jau daug ką sako.
20180307155313-92825.jpg

Toliau TRI-BIo pažintį tęsiau indus plaudama rankomis. Prieš jus didžiulė indų plovimo balzamo pakuotė. Labai patiko talpa ir kad ji su dozatoriumi.Lengva normuoti ir nepadauginti. Tirštas balzamas putoja tirštomis putomis ir labai gerai šalina riebalus. Ir vėl nustebino tokios didelės pakuotės kaina. Produktas, kuris pateisino lūkesčius.
20180307155704-90292.jpg

Kitas indų plovimo pagalbininkas TRI-BIO indų plovimo skystis. Jo konsistencija jau ne tokia tiršta kaip balzamo. Kvapas abiejų labai panašus - neutralus. Skystis skaidrus ir labai lengvai suputoja. Pastebėjau, kad su juo išplauti stikliniai indai ypač žvilga ir ant jų nelieka kalkių nuosėdų ar vendens nudžiuvimo žymių.
20180307160012-54129.jpg

Smagu, kad TRI-BIO rūpinasi ne tik mūsų namais, bet ir mūsų oda. Šio skystojo muilo aprašymas išties sužavėjo. Atrodo, jog jis ne tik švarina, bet ir gydo ir puoselėja tavo rankas.  Drąsiai šį skystą muilą padėjau vonios kambaryje bendram naudojimui. Vaikai rankas plauna su dideliu malonumu.
Na ir mano TRI-BIO testavimo favoritas sutilpęs į mėginėlį :)
20180307160401-83186.jpg

Universalus grindų plovimo skystis. Šis produktas sužavėjo savo veiksmingumus. O labiausiai tuo, kad panaikino problemą - ant grindų liekančius ruožus, kurie nejuokais erzindavo. Plaudavau grindis ir atidariusi langus laukdavau kad jos kuo greičiau nudžiūtų, nes labai erzindavo likę valymo ruožai ar prabėgusių vaikų pėdutės. Šis valiklis mūsų namų grindis padarė idealias. Bandžiau kelis kartus, nes netikėjau, kad taip tikrai gali būti. Supratau, kad nuo šiol savo namų ir sodybos grindis plausiu be nervų ir vargo. Todėl įsigijau dideles pakuotes ir namams ir sodybai.
20180307160940-33245.jpg
TRI-BIO gaminiai labai patiko savo natūraliais kvapais. Vyras turi jautrią uoslę, tad nuolat namuose pasklidus pavasarinio švarinimosi kvapams gaudavau priekaištų, kad namuose būti nebeįmanoma. Dabar TRI-BIO išgelbėjo ir mane ir mano vyro nosį :) TRI-BIO taip sužavėjo, kad vakar dar įsigijau ir stiklų valiklį, kuris esu įsitikinusi irgi nenuvils.
Ačiū už galimybę išbandyti ir manau ilgam prigijusią naujovę mano namuose. Nuo šiol namai dvelks ne tik švara, bet ir ekologija.