Penkios dienos su Nutriless ir pasiekti rezultatai

Penkios dienos su Nutriless ir pasiekti rezultatai

21. Jun 2016, 12:57 Dovileab Dovileab

Štai ir baigėsi mano penkių dienų iššūkis su Nutriless! Per šias dienas nuotaikų ir pamąstymų buvo įvairių:

1 diena. Iššūkį pradedu nusiteikusi rimtai ir pasiryžusi atsilaikyti prieš visas pagundas :). Sunkiausia atsilaikyti negeriant kavos. Dienos viduryje pradedu jausti lengvą galvos skausmą, nes iki šiol buvau įpratusi ryte ir per pietus išgerti po puodelį kavos su pienu. Įdomu tai, kad labai troškina, taigi geriu daug vandens, taip pat nėra jokio alkio jausmo.

2 diena. Toliau valgau Nutriless sriubytes ir kokteiliukus. Skoniai gal kiek neįprasti, todėl po truputį pradedu norėti ir kitų skonių bei kažko kramtomo. Vistik smagu, kad nors per dieną gaunu labai nedaug kalorijų, tačiau visiškai nejaučiu alkio. Dažniausiai rytais atsikeliu jau gurgiančiu pilvuku ir iškart keliauju į virtuvę pusryčiauti. Tuo tarpu šįryt atsikėliau visiškai neišalkusi. Pradedu jausti lengvumą :)!

20160621125620-58631.jpg

3 diena. Šiek tiek pabodo tie patys skoniai - vištienos, vanilės ir šokolado, tačiau atsiranda azartas, todėl nenuleidžiu rankų ir laikausi. Jau pradedu dėliotis naujus pažadus sau, kai baigsis šis Nutiless iššūkis. Bet apie pažadus šiek tiek vėliau ;).

4 diena. Be galo smagi diena, nes šventėme Mamyčių klubo gimtadienį. Kai linksma ir smagu, apie maistą visai negalvoji :). Gal šiek tiek norėjosi paragauti gimtadienio skanėstų. Nieko, kai kam liko daugiau :)! Supratau, kad netgi išvykoje ar kelionėje Nutriless produktus yra labai paprasta ir patogu pasiruošti valgymui.

5 diena. Paskutinė iššūkio diena. Labai smalsu pasižiūrėti, kokių rezultatų pasiekiau. Kad ir kokie skaičiai bebūtų, jau jaučiu lengvumą ir tai džiugina :). Šiek tiek kankina alkio jausmas. Įdomu tai, kad pradžioje atrodę neįprasti Nutriless kokteilių skoniai, dabar jau tapo pakankamai skanūs, todėl manau, kad galėčiau su šiais skoniais ištverti ir dar penkias dienas.

20160621125644-74954.jpg

Taigi rezultatai po penkių dienų su Nutriless: svoris 65,5 kg (-2,5 kg), liemens apimtis - 71 cm (-1 cm), klubų - 100 cm (-2 cm), šlaunų - 59 cm (-2 cm). Kaip per penkias dienas, manau, visai neblogi pokyčiai. Norint dar geresnio rezultato, "draugystę" su Nutriless reikėtų pratęsti dar penkioms dienoms. Tačiau toliau aš esu pasiryžusi po truputį, t.y. palaipsniui didinant kalorijų kiekį, įsivažiuoti į įprastą mitybą ir Nutriless naudoti vietoj kai kurių valgymų per dieną. Patiko valgyti kas tris valandas, todėl ir toliau laikysiuosi šio režimo, atsisakydama nereikalingo užkandžiavimo.

Daviau sau pažadą daugiau judėti ir daryti pratimus namie, taip pat daugiau gerti vandens. Labai mėgstu saldumynus, todėl pasižadėti visiškai jų atsisakyti negalėjau :). Tačiau nusprendžiau sau leisti jų paragauti tik kartą per savaitę, pavyzdžiui, šeštadienį. Labai džiaugiuosi, kad per šias penkias dienas visiškai negėriau kavos. Manau, kad toliau ja mėgausiuosi tik retai atvejais. Štai kiek naujų pažadų paskelbiau viešai :)!

Manau, kad Nutriless išties veiksmingas būdas mesti svorį ir pasiekti norimą tikslą. Tik reikia tam tvirtai pasiryžti ir suprasti, kad pasiekus tikslą, reikės ir toliau rūpintis savimi ;)!

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 21. Jun 2016, 18:07

Oho, puikūs rezultatai 😀 Negalvojau, kad per 5 dienas taip puikiai pavyks 😀

Dovileab Dovileab 21. Jun 2016, 18:03

O aš iš tos laimės visai pamiršau padėkoti Mamyčių klubui ir Nutriless už galimybę sudalyvauti šiame iššūkyje ☺. Ačiū 🌷

Dovileab Dovileab 21. Jun 2016, 18:02 kodelcia

Ačiū, labai lauksim ir Jūsų rezultatų 😀

kodelcia kodelcia 21. Jun 2016, 16:34

Šaunūs rezultatai, žiūrėsim, ką man rytoj ryte parodys svarstyklės 😉

Dovileab Dovileab 21. Jun 2016, 14:49 Mikė Pūkuotukas

Svarbiausia tvirtas nusiteikimas ir gera nuotaika 😀. O pabandyti tikrai verta, jei tie keli papildomi kilogramai trukdo gerai jaustis!

Dovileab Dovileab 21. Jun 2016, 14:48 saulelydis123

Išties smagu 😀! Dabar svarbiausia ir toliau palaikyti tinkamą mitybą ir fizinį aktyvumą 😀!

Sekmes ,Nutriless tikrai pateisins Jusu lukescius 😀

Na galėjau, žinoma, ir Mamyčių klubo gardumynais pasigardžiuoti, bet nukėliau iššūkį, nes savaitgalį dar dalyvavome sutuoktuvėse 😀 O išbandyti norėjau, nes man jaustis tikrai gerai reikia numesti nedaug svorio, bet reikia (net jei nuotraukoje netaip matosi☺) ir tikiuosi Nutriless man padės įgivendinti tikslus 😉

Pasilikot Nutriless programa po Mamyciu klubo gimtadienio ? 😃 Ale Mike Pukuotukas visai ne meskiukas - bet tikriausia tik smalsus isbandyti Nutriless 😀 Sekmes ir Jums 🌷

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 21. Jun 2016, 13:33

Sveikinimai! Puikūs rezultatai! O labiausiai pagirtini užsibrėžti tikslai👍 O man šiandien dar tik antra diena su Nutriless, bet jau jaučiu, kad irgi tikriausiai bus neblogi rezultatai😀

saulelydis123 saulelydis123 21. Jun 2016, 13:15

Saunuole 👍 Isivaizduoju, kaip smagu matyti pokycius 😀 Net ir as noreciau isbandyti Nutriless 😀