Sveikos, labai skanus receptukas.
Mums reikės:
Stiklines alaus, 200gramų miltų, pievagrybiu 200gramų, druskos, pipiru.
Paruopšimas:
I indą supilti alų ir miltų, gerai išmaišyti, apvolioti grybus ir kepti kol pagels. Skanaus :)
Sveikos, labai skanus receptukas.
Mums reikės:
Stiklines alaus, 200gramų miltų, pievagrybiu 200gramų, druskos, pipiru.
Paruopšimas:
I indą supilti alų ir miltų, gerai išmaišyti, apvolioti grybus ir kepti kol pagels. Skanaus :)
Pirma nuotrauka, ten mazoje lekstuteje jie iskiape. O seip valgyt galima ir su bulvem ir su mesos patiekalais.kaip kam tinka ir patinka 😀
labai mėgstu grybus..reiktų išbandyt tokį receptuką..o su kuo juos valgyt?
gaila, kad nėr nuotraukytės,kaip atrodo iškepę ☹
turiu kitokį pievagrybių receptuką su sūriu..gal reiks kada įkelt