Pirmasis "Mamyčių klubo" susitikimas Klaipėdoje JAU ŠEŠTADIENĮ!

Pirmasis "Mamyčių klubo" susitikimas Klaipėdoje JAU ŠEŠTADIENĮ!

23. Oct 2014, 08:30 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Iš tiesų, beprotiškai fantastiškai smagu, kad "Mamyčių klube" renkasi pačios šauniausios ir iniciatyviausios mamos! Viena jų - daugeliui pažįstama narė Vinga-Inga, kuri pasisiūlė tapti renginių organizatore pajūrio mamyčių tarpe, Klaipėdoje. Ir štai, skelbiame pirmąją registraciją į pirmąjį susitikimą uostamiestyje!

Mes visuomet užuodžiame. Išskyrus atvejus, kai uoslės, dėl tam tikrų priežasčių, yra netenkama. Uodžiame orą, aplinką, žmones. Žmogų itin lengva pavergti kvapu, lygiai taip pat kaip ir lengva kvapu suerzinti. Kvapas yra mūsų pačių ir gamtos esmė. Mes visi turime savitą kvapą. Mūsų odos PH, bakterijų armijos ir visa, kas gyvena ant mūsų, sudaro vienetinį ir nepalyginamą kvapą. Tas kvapas vieniems gali atrodyti ypatingai patrauklus, o kitiems — atstumiantis.

Rudens apkabinimuose, norisi šilumos, jaudinančių kvapų, natūralumo. Mes Jums tai ir siūlome. Merginos, Jūsų dermė su aistringų atarų šokiu sukurs išties stebuklingą nuotaiką. Jausitės ypatingai. Oda pakvėpinta aliejiniu kvapiuoju mišiniu, atvers Jūsų nosims negirdėtas harmonijas, neuostas operas. 

Kvapų degustavimas - 1 val. trukmės teorinė dalis, kurios metu susipažinsite su indiškais atarais. Trapių žiedų distiliatais į santalmedžio aliejų. Sužinosite, kokiu būdu biocheminiai junginiai veikia jūsų smegenų veiklą, sąmonę ir pasąmonę. Taip pat, kokią įtaką tas kvapas daro aplinkiniams. Susipažinsite ir išuostysite absoliutus, grynasias parfumerines esencijas, kurios naudojamos brangiausiems pasaulio kvepalams kurti.

Data: spalio 25 d. 12 val 

Vieta:  „BioEco“ ekologiškos kosmetikos namai, Šaltkalvių g. 3, Klaipėda

Paskaita nemokama!

REGISTRACIJA ČIA>>>

23. Oct 2014, 13:09

Merginos, nesnaudžiam - liko pora laisvų vietų. Kuo mūsų daugiau - tuo smagiau! 🎉

12. Oct 2014, 09:20

Goda, Ineta - LAUKIAM!!!!! 😃 😃

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 11. Oct 2014, 13:22

Ineta, kiba mums tekt į klaipėdą lėkt 😃

InetaBu InetaBu 10. Oct 2014, 22:51

Dalyvaujam dalyvaujam !!!!!