Pirmoji pažintis su ODA LT

Pirmoji pažintis su ODA LT

02. Feb 2017, 16:36 LePukuota LePukuota

Nekasdien nusišypso laimė išbandyti visą produktų liniją parinktą būtent TAU. Ačiū Mamyčių Klubui ir ODA LT už šią progą.

Jau nuo paauglystės turėjau veido odos problemų, didžiausia jų - kankino jaunatviniai spuogai, bet po dviejų vaikučių gimimo, ši bėda natūraliai pasitraukė. Tačiau liko šios - odos jautrumas ir sausumas, randeliai nuo spuogų, atsiranda pirmosios raukšlelės, o ir veido poros (kaktos, nosies ir skruostų zonoje) labai išryškėję.

Kadangi esu vilnietė ir turėjau galimybę apsilankyti ODA klinikoje, taip ir padariau. Pasitiko nuostabus profesionalus personalas, kosmetologė įvertinusi mano veido odos būklę rekomendavo priemones. Gavusi produktus išskubėjau jų išbandyti.

Tiesa su ODA produkcija teko susidurti pirmą kartą ir lig šiol nesu bandžiusi profesionalios veido kosmetikos, tad ši patirtis tikrai unikali ir net neturiu su kuo palyginti, nes kasdien paprastai naudojau tik micelinį vandenį ir drėkinamąjį veido kremą jautriai sausai odai. O dabar norėčiau plačiau aptarti ODA testuojamus produktus, kurie tūno labai patraukliose ir inovatyviose pakuotėse (aplodismentai pakuočių dizaineriams):

20170202155826-98621.jpg

Veido valymą pradedame nuo akių makiažo valiklio su ricinos aliejumi. Priemonė naudojama ant lengvai sudrėkinto vandens tamponėlio, pienelio pavidalu. Patiko patogi nedidukė pakuotė, kurioje mano nustebimu telpa viso 50ml valiklio, labai patogus išspaudžiamas dozatorius. Bet visgi priemonės man prireikia sunaudoti visai nemažai, nesu tikra ar užteks buteliuko mėnesiui. Tušą nuvalo gerai, tuo pačiu ir pamaitina blakstienas. Kvapo nejaučiu, tas man labai patinka. Ant pakuotės pateikta visa naudojimo, sudėties, laikymo sąlygų ir pan. informacija lietuvių ir anglų kalbomis.

20170202160909-47164.jpg

Antroji priemonė - Aktyvusis prausiklis su glikolio rūgštimi 7%. Dvejomos paskirties priemonė, skirta giliai išvalyti odą. Naudojama ant sausos odos, švelniai masažuojant ir nuplaunant po 1-2 min. Šis prausiklis pasirodė gan stipraus poveikio ir po pirmojo karto nejuokais perštėjo odą, tačiau ši reakcija normali ir pamažu, naudojant diena po dienos perštėjimas darosi silpnesnis. Apie produktą, kaip jį naudoti, kam jis skirtas labai gražiai aprašyta ant pakuotės, tiek ant popierinės dėžutės tiek ir ant buteliuko. Naudojasi gan taupiai, manau užteks ilgam, lengvai pasidengia ant veido, kvapas švelnus, neerzina.

20170202161150-87954.jpg

Sekanti priemonė po veidos valymo - drėkinimas su Hialurono rūgšties serumu. Tai intensyvaus drėkinimo priemonė, skirta sausai, jautriai odai, plonai, raukšlių turinčiai veido odai. Serumą tepame ant jau nuvalytos veido odos, prireikia vos kelių lašelių, kuriuos dozuojame pipete, esančia 30 ml buteliuke. Iškart pajuntame švelnumo ir prabangos prisilietimą. Vėl gi, ant dėžutės randame visą naudingą informaciją apie produktą, jo savybes, sudėtį, rekomendacijas.

20170202162057-72571.jpg

Serumui susigėrus, laukia paskutinis žingsnis - pamaitinti odą. Kosmetologė rekomendavo Intensyvaus veikimo regeneruojamąjį kremą normaliai/riebiai odai. Jei būtų kas davęs pirma pabandyti šio kremo ir pabandžius pasirinkti, niekad nebūčiau pasirinkusi naudoti šio produkto. Bet gal tai tik pirmas įspūdis po kelių dienų naudojimo, kadangi pastebimų rezultatų reikia laukti 3-4 mėnesius. Kremo aprašymas įspūdingas, belieka naudoti ir tikėti sėkme. Kas nepatiko? Kremas sunkios konsistensijos, sunku padengti veido odą, nenoriai geriasi, jaučiasi perštėjimas (įspėja), kvapo praktiškai nesijaučia, čia pliusas. Visa informacija apie produktą aiškiai pateikta ant pakuotės.

Grožis reikalauja aukų, tad aš pasiryžus ir toliau naudoti šias priemones pagal rekomendacijas, nors ir nėra labai malonu jausti perštėjimą ir sunkumą po priemonių naudojimo (ypač po veido kremo), nes pirmuosius pokyčius jau dabar jaučiu. Rytais oda jaučiasi pamaitina, paiilsėjusi, poros pasidarė mažiau matomos. Tikiu kad mano veido oda pripras prie sudėtinių priemonių dalių ir naudotis ODA LT produktais bus vienas malonumas. Laukime dar didesnių pokyčių! :)