Poilsis ir teigiamos emocijos

24. Aug 2018, 19:28 RenataŪselienė RenataŪselienė

Šią vasarą labai intesyviai paatostogauti nelabai mums ir pavyko. Iš pradžių jauniausio vaiko šventė, tada vyro darbai, tada tai tas, tai anas, ir vasara beveik pralėkė.

Maksimum ką galėjau sugalvoti ir ištempti visą šeimą - Druskininkai. Ir wow. Mes tai padarėm. Vyras labai pergyveno, kad Ignas mažas , bus daug vargo, ašarų ir panašių neigiamų emocijų.

Aš buvau tiek išvargus nuo namų rutinos, kai sukiesi kaip voverė rate: pusryčiai, žaidimai, pietų gaminimas, migdymas ir vėl iš naujo, kad man jau taaaaip norėjosi tos kelionės, iki išprotėjimo. 

Viskas pavyko. Pailsėjau taip gerai,kad nepastebėjau kaip pralėkė laikas. Vyras, beje, taip pat pripažino,kad atostogos buvo vertos kiekvieno akimirkos:) SU dičkiais vargo jokio, jie mėgavosi kiekviena procedūra, o turėjo įvairių (inhaliacijos, masažai, vonios, baseinai, pirtys, druskų kambarys) pasivaikščiojimai kieme, ir aišku tėvai, kuriems, na niekur nereikia skubėti: nei dirbti, nei maisto gaminti, nei namų ruoša užsiimti. Visiškas atsipalaidavimas.

Ignotas. O jam visur gerai, jei tik tėvai su juo. Ir baimė baseinam dingo, ir sukūrinėje vonioje pliuškenosi, ir miegojo puikiai, ir valgė kaip už du :) Buvau išsikėlus sau užduotį dar iki kelionės, atsikratyti blenderiuoto maisto. Na, juk blenderio nesivešiu ir nepradėsiu restorane "makliavot". Vyras pesimistiškai nusijuokė palinkėdamas sėkmės. Ir ką, per nepilną mėnesį iki išvykos mes išmokome puikiai viską kramtyti (proto ribose "viską"). Kadangi mūsų pasirinkti poilsio namai siūlo didžiulį asortimentą įvairaus maisto, vargo neturėjome. Kasdien mėgavomės šviežiu, skaniu ir pilnavertišku maitinimu.

Iš tiesų, labai džiaugiuosi,kad pasirinkome būtent Spa Vilnius Druskininkai, nes tai ypatingai draugiškas viešbutis šeimoms su vaikais. Mūsų išdykėliai taip apsidžiaugė įėję į kambarį ir radę savo dydžio chalatus, vaikiškas spalvotas šlepetes ir po gražiai supakuotą skanų meduolį. Tiek vaikams ir tereikia iki pilnos laimės:) Kadangi mūsų Igno miegai ir pietų maitinimas stipriai prasilenkė su restorano pietų laiku, mes sutarėmė, kad sutartai valandai kasdien bus pagamintas šviežias maistas mūsų vyrukui.

20180824192745-26230.jpg

20180824192758-53041.jpg

Poilsis buvo toks geras, kad nespėjus grįžti pavyko vyrą įkalbėti, ir vėl ten grįžti. Tad jau dabar laukiu mūsų netolimoje ateityje poilsinio savaitgalio, ir mintyse jau kraunuosi lagaminus :)

kodelcia kodelcia 27. Aug 2018, 22:49

super!

floryte floryte 24. Aug 2018, 20:13

👍👍👍😉