Pramogos ir kasdienybė su pasiutėle Urte: į darželį jau be sauskelnių!

Pramogos ir kasdienybė su pasiutėle Urte: į darželį jau be sauskelnių!

23. Sep 2016, 14:13 lina_baj lina_baj

Sveiki visi! Labai džiaugiuosi, tad ir pradėsiu nuo to, jog į darželį keliauname jau be sauskelnių! Labai smagus pokytis! Ir grįžtame tomis pačiomis sausomis kelnytėmis! Tik gal kiek baisoka būna užtrukti ilgiau kur kelionėje :) Dabar laukia įdirbis kitoje vietoje - puoduko reikalus atlikti ne kambaryje, o vonios patalpoje. Nes kiek bedėčiau puodukus į vonią, Urtė reikalams atlikti juos išsineša į vidurį kambario... :) Kaip priprato, atprasti sunku.

O štai sauskelnių jau neuždėsi. Bandžiau apmauti prieš važiuojant automobiliu, bet nusimovė ir persirengė normaliais rūbeliais :) Užsispyrusi panelė.

Taip pat nepamirštam ir pramogų. Kadangi kaimynų tarpe ne vienas pirmokas, suorganizavom savaitgalį pripučiamo batuto šventę mokslų pradžios proga. Mažoji Urtė irgi "davėsi" ten su dičkiais - lipo iš paskutiniųjų stačia siena, čiuožė, dūko...  Vis dar tikra pasiutėlė :)

Dovileab Dovileab 24. Sep 2016, 19:53

Kaip smagu dėl sauskelnių 😀! Labai laukiu šitokių pasiekimų ir pas mus 😀!

floryte floryte 23. Sep 2016, 16:03

Oho kokia spartuolė - jau be sauskelnių! Šaunuolė👍.

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 23. Sep 2016, 15:33

Džiugios žinios 😀 Tikėkimės greit pripras ir prie kitos puoduko vietos. Maniškis prieš kelias dienas išvis atsisakė puoduko, o pasiprašė anttualeto, tai dabar tik ten ir eina 😃

lina_baj lina_baj 23. Sep 2016, 15:26 Vytulka

Ačiū! Tikiuosi viskas puikiai ir eisis toliau! 😀

Vytulka Vytulka 23. Sep 2016, 14:28

Sveikinu pilnai atsisakius sauskelnių! Valioooo! 😃