Pramogos ir kasdienybė su pasiutėle Urte: pižamų vakarėlis ir į restoraną su vaikais!

Pramogos ir kasdienybė su pasiutėle Urte: pižamų vakarėlis ir į restoraną su vaikais!

02. Mar 2016, 14:17 lina_baj lina_baj

Jau galvoju, kad blog'ą reiktų pervadinti Pramogos ir kasdienybė su pasiutėle Urte bei Roku. Broliukas su sesyte dūksta ir viską bando veikti kartu :)

Tad apie tas jų pramogas. Pirmą kartą Rokas "apturėjo" pižamų vakarėlį su 2 draugais. Su nakvyne pas mus namie. O laimingi buvo visi iki ausų :) Tėveliai daug nerimavo, o Urtė laiminga lakstė paskui "bernus" :D Miegoti irgi baisiai veržėsi pas brolį su draugais į kambarį. Vakarėlis pavyko, niekas nieko naktį neišsigando :) Ryte visi vėl norėjo pakartoti. 

Po vakarėlių namie labai norėjosi iš jų ištrūkti. Tad apsilankėme restorane be vaikiškų meniu ir žaidimo kampelių. Su vaikais ir jau ne pirmą kartą. Jokio streso ten nejaučiau, nes vaikai ten nekelia jokio triukšmo, neklykauja ir nerėkauja. Ir aš turiu savo nuomonę tuo klausimu. Aišku, dėkinga savo vaikams, kurie elgiasi atitinkamai ir niekam netrukdo :) Ir nesuprantu žmonių, kurie iš karto šaukia, kad vaikus reikia palikti, niekur nesivesti iki kokių 12 metų. Mano 7 - metis elgiasi kaip suaugęs, moka naudotis įrankiais ir jau seniai  neklykauja :))) Urtė irgi gana gerai elgiasi. Šįkart valgė makaronus su brokoliais, gėrė sulčių su šiaudeliu, pabendravo su padavėjomis bei apsuko kelis ratus tarp stalelių. Taip pat pravertė ir telefonas:

20160302141053-98678.jpg

O mes ne tik valgėme salotas, pagrindinius patiekalus, bet ir desertą :) Juk nesinori valgyti visąlaik picą rankomis sėdint žaidimų kampelyje :D O apie vaikiškus meniu irgi turiu savo nuomonę. Nelabai teigiamą - keptos bulvytės, "sasyskos" aštunkojai  ar pica vėl su ta pačia "sasyska" :D Ir su Roku anksčiau užsisakydavome geriau dienos sriubos, užkepėlės ar makaronų su daržovėmis iš pagrindinio meniu. Taigi pasibuvom smagiai, ramiai ir skaniai. Kol vaikai tą leidžia, ir toliau ketiname lankytis ne tik vaikiškose vietose :) Nors žymiai dažniau lankomės ten, ypač jei tenka tą daryti vienai su dviem vaikais :) 

O po tokio savaitgalio supratau, jog mėgstamiausia mano savaitės diena - pirmadienis. Liekam namuose tik dviese, tysom lovoj iki kokių 10 val. Pižamų nenusirengiam iki pietų. Fantastika! Jokių rimtų darbų, o pietums ir vakarienei dažnai  ko nors būna lauktuvėms prikrovę močiutės :) Dievinu pirmadienius!

20160302141635-13539.jpg

lina_baj lina_baj 02. Mar 2016, 20:28 floryte

Aha... Ne tas žodis... 😀😇

floryte floryte 02. Mar 2016, 20:23

Uiiii....baltas pavydas suėmė skaitant apie tokius jūsų pirmadienius...Palaimingas laikas😉