Pramogos ir kasdienybė su pasiutėle Urte: ruošiamės į lopšelį

Pramogos ir kasdienybė su pasiutėle Urte: ruošiamės į lopšelį

06. May 2016, 14:41 lina_baj lina_baj

Sveiki!  Šią savaitę gyvenam pasiruošimu į lopšelį. Taip taip, Urtė nuo pirmadienio keliaus į darželį. Tad mes ruošiamės ne tik dokumentaliai, bet ir morališkai. 

Pirmiausia praėjome medicininius patikrinimus ir gavome išvadą, jog lankyti galime :) 

Jau buvome darželyje ir apsižiūrėjome grupę ir auklėtoją. Labai nerimavau, kad maniškė bus mažiausia, bet nuramino auklėtoja, jog grupėje dar trys pusantrų metukų vaikučiai. Vadinasi, aš ne viena tokia mama, kuri taip anksti išleidžia vaiką į darželį. O nuo rugsėjo sakė ateis visa krūva tokių mažuliukų. Tad kiek išgirdome iš auklėtojos bei gydytojos, pavasaris labai geras laikas pradėti lankyti darželį: mažiau naujokų, mažiau ligų, daugiau saulutės ir geros nuotaikos. Kaip bus, matysime vėliau :)

Kol kas praktijuojamės lipti ir nulipti laiptais, apsirengti ir pan.

O šiaip džiaugiamės gerais orais ir leidžiame laiką lauke!

20160506143642-16146.jpg

Vaikai Urtei labai patinka, visada lekia kieme prie kitų vaikučių ir nori draugauti. Tikiuosi, šis bruožas pravers ir darželyje ;) 

O kartais pagalvoju, kad prieš išleidžiant vaiką į darželį, reiktų ir mamai kokios psichologo konsultacijos, nes šiandien jau begalvodama neužmigau nuo kokių 5 ryto... :D

Tiek naujienų iš stresuojančios mamos :) Susirašysim kitą savaitę ;)

floryte floryte 10. May 2016, 19:20

Tikrai linkime didžiausios sėkmės Urtei darželyje, kad atsispirtų visoms bakterijoms ir virusams. Mūsų Augustei sunkokai sekasi darželyje dėl ligų. O kol nėjo į jį, taip džiaugėmės, kad neserga...Laikykitės!😉

lina_baj lina_baj 07. May 2016, 17:41 jaldija

Dėki 🌷🌷🌷

jaldija jaldija 07. May 2016, 14:23

Sėkmės 👍 viskas bus gerai🌷

lina_baj lina_baj 07. May 2016, 00:03 zari

Dėkui! 😀 Bandau laikytis 😀