Pramogos ir kasdienybė su pasiutėle Urte: važiuojam!

Pramogos ir kasdienybė su pasiutėle Urte: važiuojam!

13. Apr 2016, 11:55 lina_baj lina_baj

Prabėgo dar viena savaitė. Praktiškai praskriejo :) Labai didelių įdomybių šią savaitę nebuvo. Tiesiog daug lauko, pasilakstymų ir pasivažinėjimų. Apie juos šįkart plačiau.

Mažoji pradėjo baisiai dievinti automobilius. Sėdi su broliu kieme abu sulipę į stovintį ir vaizduoja, kad keliauna :) Ir važiuoti jai jau patinka. Iki kokių metukų - važiavimas automobiliu būdavo tikras iššūkis. Rėkdavo net ir trumpose kelionėse :) Verždavosi iš kėdutės ir baisiai pykdavo. Viskas pasikeitė su automobilinės kėdutės pakeitimu, kai tą pačią pirmąją (kur sėdima nugara į priekį) pakeitėme jau didesne. Nuo šiol sėdi laiminga, dairosi pro langus ir makaluoja kojomus. Ir pradėjo labai norėti važiuoti. Veržiasi net į kaimynų automobilius... Tad jau pradedu pasakoti apie tai, kad negalima sėsti į kitų žmonių automobilius. Šiek tiek baisoka, kai ji tokua pakankamai drąsi ir mėgstanti bendrauti. Tokioms paskaitoms tikriausiai niekada ne per anksti :)

Dar vienas pokytis - skiepai be riksmo ir ašarų. Vakar išbandėme skiepus su tėčiu :))) Vietoj mamos į skiepų kambariuką nuėjo su tėčiu. Ir ką jūs manot - neišgirdau nei garso - sakė, sėdėjo, žiūrėjo kaip duria ir kaip klijuoja pleistriuką. Matyt gal ir skiepas papuolė neskausmingas, bet kitiems skiepams vėl įdarbinsiu tėtuką :)))

Tiek mūsų nuotykių šiam kartui ;)

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 14. Apr 2016, 14:13

Išdykėlė Urtė 😀

floryte floryte 13. Apr 2016, 20:56

Panaši Urtė į mūsų Augustę, kuri nueitų su bet kokiu nepažįstamu žmogumi. Šaunu, kad baigėsi jums neramaus sėdėjimo kėdutėje laikas, kelionės bus smagesnės😀.

lina_baj lina_baj 13. Apr 2016, 14:49 zari

Na šiek tiek baisoka 😀 Durelės buvo praviros pas kaimynus, tai ir sulipo į vidų. Žinoma, tiesiai prie vairo 😃 Tikiuosi liks bent kažkas iš tų mano pamokslų galvelėje 😀))

Bandykit būtinai 😃

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 13. Apr 2016, 12:46

O, gal ir mums reiks bandyt tetuką leist vaiko skiepyt 😃