Pramogos ir kasdienybė su pasiutėle Urte: visos "soskės" išvažiavo

Pramogos ir kasdienybė su pasiutėle Urte: visos "soskės" išvažiavo

26. Oct 2016, 10:23 lina_baj lina_baj

Taip taip, pagaliau visos mūsų soskės-popkės išvažiavo. O išvažiavo jos pas mažus leliukus, kuriuos nekart girdėjo lankydama mane ligoninėje.

O jei rimtai, tiesiog sau atleist negalėjome, kad taip vėlai pradėjusi tuos čiulptukus naudoti, ji baisiai prie jų priprato, o atpratinti vis neprisiruošdavome rimtai.

Atpratinimą pradėjome palaipsniui - sutarėme, kad dienos metu - jokių popkių nebus. Pavyko. Antras etapas - pietų miegas - be popkių. Irgi pavyko. Sunkiausia dalis - vakarinis miegas. Tiesiog jau buvo bandyta n plius vieną kartą, bet viskas baigdavosi pervargusių tėvelių pasidavimu apie 12 val. nakties. Šįkart mamai grįžus iš ligoninės visos popkės išvažiavo pas mažus leliukus. Kad mums nekiltų pagundos - mes jas išmetėme :) Visas. Pirmą vakarą vaikščiojo po namus su pižama, ieškojo po lovomis, po pagalvėmis ir verkšleno: "Mano popė ba, mano popė bruu" - Suprask, mano soskė dingo, mano soskė išvažiavo. Bet kokia 22:30 apsikabino savo lėlę ir susirangiusi užmigo. Vakar vakare apie popkę jau užsiminė tik kelis kartus. Ir užmigo be jos. Naktimis net neprašė prabudusi. Tikiuosi čia tas lūžio taškas ir 2 metukų gimtadienį pasitiksime be nereikalingų atributų ;)

Tiek mūsų nuotykių šįkart. Iki!

lina_baj lina_baj 27. Oct 2016, 07:00 floryte

Oi, geras! 😃

floryte floryte 26. Oct 2016, 22:02

Pas jus su soskem tai viskas normaliai: naudojotės, dabar pratinatės atsisakyti. O maniškei tai keistai - niekada soskės net nereikėjo, nors ir bandžiau įsiūlyti, o dabar, kai jau virš trejų metų panelytei - apie tai tik ir tešneka, kaip norėtų soskės😃

Loreta_K Loreta_K 26. Oct 2016, 14:16

Oho, koks tvirtas sprendimas, sveikinam Urtę priėmus tokį rimtą žingsnį! 😉

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 26. Oct 2016, 13:25

Labai rimtas žingsnis. Šaunuolės😀

lina_baj lina_baj 26. Oct 2016, 13:04 Dovileab

Aha! Būtent 😀 Vis pabrėžiam, kad pas mažus leliukus, o ji jau didelė, tai Urtė supratingai palinksi galvyte, kad taip tikrai, ji jau didelė 😀

Dovileab Dovileab 26. Oct 2016, 10:53

Puikios naujienos 😀! Kai atsisveikinom su šiuo reikalu, musiškės Urtės soskė irgi iškeliavo pas mažą leliuką. Tik tą soskę leliukui nunešė šuniukas. O šuniukas tą soskę rado ant krūmo šakos, ant kurios Urtė pati sugalvojo ją palikti šuniukui. Žodžiu, paini istorija 😀. Tačiau suveikė tas pats principas. Matyt, kai pas leliukas iškeliauja tos soskės vaikučiai pasijaučia dideli ir jiems jos nebereikia 😀!

Solveiga25 Solveiga25 26. Oct 2016, 10:34

Kaip džiugu! 😀 tikiuosi ir mūsų Matukas antrąjį gimtadienį pasitiks jau visiškai be soskytės 😀