Pregnacare - rūpinasi mama ir kūdikiu!

Pregnacare - rūpinasi mama ir kūdikiu!

11. Jun 2018, 23:52 reaqua reaqua

Mamyčių klubo dėka teko išbandyti vitaminus nėščiosioms Pregnacare. Su pirmaisiais nėštumais vitaminų nenaudojau, išskyrus folio rūgštį prieš pastojant ir kiek rekomenduojama nėštumo pradžioje. Jaučiausi stipri ir nemaniau, kad man vitaminų reikia. 

Šis nėštumas trečias, pertrauka tarp nėštumų buvo trumpa, pastojau ir kaip tik nustojau maitinti (tai dariau 1.3 m). Jaučiausi tikrai nevisai stipri. Bet maniau susitvarkysiu. Tyrimų rezultatai nieko gero neparodė. Gydytojos diagnozė - esat nusilpusi. 

Štai čia vitaminai nėščiosioms tiesiog būtini. Geriausias pasirinkimas - Pregnacare.

20180611232417-17803.jpg

Tai kas žinoma, išbandyta, tobulinta ilgus metus. Pasitikiu šiuo gamintoju. Šiuos vitaminus sudaro būtiniausi mikroelementai, suteikiantys nėščiai moteriai ir jos kūdikiui visko, kas būtiniausia. Šiuo atveju man jie tiesiog būtini, kad būčiau rami ne tik dėl savęs, bet ir dėl būsimo vaikelio. 

Pregnacare vitaminus sudaro dvi vitaminų pakuotės - svarbiausių vitaminų ir mineralų tabletė ir omega-3 riebiųjų rūgščių kapsulė. 

20180611233427-94759.jpg

Peržvelgus aprašymą matosi, kokie mikroelementai yra sudėtyje ir mano džiaugsmui visko, ko trūksta mano organizmui, yra šiuose vitaminuose! 

20180611233802-59878.jpg

Geriama yra tabletė ir kapsulė kartu vieną kartą per dieną užgeriant stikline vandens. Nuryti jas yra tikrai patogu, kapsulės ir tabletės yra optimalaus dydžio.  

Dar vienas nuostabus dalykas. Vitaminų pakuotė sužymėta dienomis. Kas man šiuo metu yra puiku, nes labai dažnai neatsimenu, ar gėriau tą dieną vitamijus ar ne. Ir kadangi visi mikroelementai yra vienoje pakuotėje nereikia sukti galvos ir apsikrauti keletu skirtingų vitaminų buteliukų. Mano atveju reiktų nusipirkti 4 ar 5 skirtingus vitaminus ar maisto papildus. O Pregnacare vitaminuose yra visko, ko man reikia ir dar vienoje pakuotėje, patogiai sužymėtoje ir svarbiausia - šie vitaminai geriausi. 

Vėl kartosiu tyrimus ir tikiuosi po šio mėnesio rezultatai bus daug geresni. 

Pregnacare rūpinasi nėščiaja ir jos pilvelio gyventoju. Šių vitaminų rekomenduoti nereikia, nes tai tiesiog kokybės ženklas.