Pregnacare vitaminai žindyvėms

Pregnacare vitaminai žindyvėms

28. Jun 2018, 22:47 zvirblislaura zvirblislaura

Kadangi atostogų metas, vitaminai pasiekė mane šiek tiek vėliau nei planuota. Pirmiausiai maloniai nustebino kartu pridėtas vitaminų vyrui mėginukas. Prisipažinsiu, esu gana skeptiškai nusiteikusi vitaminų atžvilgiu, tenka susidurti su jų naudą paneigiančiais straipsniais, bet žiemos metu, kai vaikai neišlenda iš šaltojo sezono ligų spąstų, pavasarį, kai pačiai ima slinkti kuokštais plaukai - neatsispiriu reklamai ir įsigyju vieną kitą pakuotė šių spalvotųjų išsigelbėjimo piliulių. 

Šįkart išbandyti vitaminus nusprendžiau, nes mažoji pieno mėgėja jau beveik 2 metų, o intensyvus žindymas tikrai mažina vitaminų kiekį mano organizme - įsitikinau ne tik pastebėjusi greičiau prisipildančią savo kantrybės taurę, tačiau ir atlikusi gydytojos rekomenduotą vitamino D kiekio kraujyje tyrimą. Išsianalizavau vitaminų sudėtį - šioje pakuotėje sudėti visi pagrindiniai vitaminai, įskaitant ir vitaminą D, ir kalcį, ir omega-3 rūgštis. Patogiai sužymėtos tabletės ant pakuotės dienomis, nors aš sugebėjau tai pastebėti tik perskaičius kitų testuotojų aprašymus. Tikiuosi tapsiu atidesnė išgėrus visas tabletes - nes ant pakelio žadamas teigiamas poveikis ne tik žindančios mamos, bet ir žindomo kūdikio smegenims ir regėjimui. 

Vertinu šiuos vitaminus teigiamai, maža pastaba, kad mano odą B grupės vitaminai papuošia spuogais, ypač pirmomis papildų vartojimo dienomis.