Prieššventiniai pažadai

Prieššventiniai pažadai

26. Nov 2014, 18:43 Liucyte Liucyte

Pažadai... Žarstyti juos ganėtinai paprasta, o ypač tyliai žadėti sau. Deja, taip jau nutinka, kad paprasti pažadai ne visada paprastai įgyvendinami, todėl bėgant laikui susikaupia nemažai nebaigtų darbų. 2014-iesiems baigiant išsukti į finišo tiesiąją, keletas darbų susikaupė ir man, todėl viešai pasižadu iki Naujųjų metų, o geriausia būtų – iki Šv. Kalėdų:

1) užbaigti dar spalio pradžioje pradėtą liemenę sūneliui... Na, juk būna, pasitaiko, kai lengvai aplankęs įkvėpimas ką nors daryti lengvai ir išgaruoja...

20141126183528-62850.jpg

2) Pasidaryti vestuvių albumą. Net nyku, kaip gėda prisipažinti, kad, prabėgus jau kone pusantrų metų nuo mudviejų su vyru vestuvių, mes dar neturime vienos didžiųjų savo švenčių albumo!.. Iki šiol tesugebėjome pasidaryti pavyzdinius nuotraukų variantus, iš kurių galėtume atsirinkti tas nuotraukas, kurias didinsime ir dėsime į albumą... O viso šio apsileidimo priežastis daugeliui tikrai gerai žinoma – laiko trūkumas.

20141126183620-35325.jpg

3) Savo rankomis pagaminti bent vieną dovanėlę artimiesiems arba draugams. Neseniai beskaitinėdama mamos Eglės (Mutter) straipsniukus, atradau dekupažo pamokėlę: stulbinamai daili Eglės dėžutė sūneliui Adomui įkvėpė ir mane pabandyti išmokti šios technikos. Jei bandomoji dėžutė pavyks, dekupažuosiu dar vieną / keletą dėžučių savo artimiesiems dovanų, o vėliau – ir savo sūneliui krikštynų proga. Pagrindines priemones jau turiu, belieka kibti į darbą.

20141126184105-83125.jpg

4) Apsilankyti grožio salone. Turbūt daugeliui šis pažadas nuskambės keistokai, gal išvis kaip ne pažadas, o savaime suprantamas dalykas, bet man, prisipažinsiu, po to, kai gimė sūnelis, tai vienas iš sunkiausiai įgyvendinamų uždavinių... Tiesą sakant, visokios gražinimosi procedūros kol kas rodosi šiek tiek menkavertės, bet artėjant šventėms juk reikia pasitempti, tiesa?

Ką gi, neprisižadėsiu per daug, kad šįkart laikas būtų mano sąjungininkas!

Liucyte Liucyte 27. Nov 2014, 00:11 Mutter

Labai ačiū už patarimus!
Taip, bandymas pirmasis, bet labai labai norėčiau, kad būtų sėkmingas! 😀

26. Nov 2014, 21:59

Smagu,kad kažkam vis gi pravertė ta pamokėlė 😀 jei pirmą kart darysi, siūlau rinktis kuo paprastesnį variantą,be jokių sendinimo lakų... Sakau iš patirties,nes pirmą savo dėžutę tiesiog išmečiau 😀 taip pat servetes klijuot nelengva, patariu su ypač minkštu šepetiu tik suvilgant klijais patepant ir vėl,taip po truputį. Kaip pirmą kartą geriau būtų rinktis dekupažo popierių arba dovanų pakavimo popierių, išsikirptus motyvus prieš klijuojant pamirkyti šaltam vandeny kokią minutę,nusausinti ir klijuoti,tada bent garantuotai pavyks!
Sėkmės! Labai lauksiu tavo rezultatų 😀