Prisidėk prie pagalbos naujame MK projekte: "Padėk mamai"

Prisidėk prie pagalbos naujame MK projekte: "Padėk mamai"

03. Oct 2014, 16:19 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Vaikai, didžiausias mūsų gyvenimo džiaugsmas, tik kartais tą motinystę sunkina paprasti kasdieniniai dalykai - finansiniai nepritekliai, drabužėlių trūkumas, pagalbos ir supratimo stoka. 

Į mus kreipėsi aktyvi mama Deimantė, kurios iniciatyva pradedame naują projektą "Mamyčių klube" - "Padėk mamai". 

Deimantė, kaip šio projekto kuratorė, suras ir bendraus su mamomis, kurioms šiuo metu reikia pagalbos, kurią galime suteikti mes pačios, kitos mamos. 

Vienoms jų trūksta paprasčiausių daiktų vaikučio atėjimui į šį pasaulį, kitas kankina depresija ir trūksta specialistų patarimų bei priežiūros, o gal tiesiog mama jau seniai neturėjo galimybės apsilankyti kirpykloje. 

Kas joms padės? MES ir JŪS! 

Išgirdusios pagalbos šauksmą, į kurį galite atsiliepti ir jam padėti - rašykite Deimantei plausinaityted@gmail.com ir susitarsite kuo galite prisidėti. Deimantė kontroliuos, kad mama gautų visko ko reikia, kad daiktai nesikartotų ir nenukeliautų ne ten, kur nereikia. 

O šiandien skelbiame pirmąjį kvietimą - PADĖKIME MAMAI JOLANTAI, kuri trumpai prisistato: 

"Esu ištekėjusi, vyras dirba, maistui pakanka, tačiau tik jam. O būtiniausių daiktų įsigyti negalime. Turim tris vaikučius. Vyriausiai dukrai Milanai 12 metų, sūnui Vaidui 10 met7, o mažylei Rimantei rytoj sukaks dveji. Aš laukiuosi ketvirto vaikelio, kuris pasaulį išvys sausio mėnesį. Reikia daiktų tiek būsimam vaikučiui, tiek vyresniems. Esame iš anksto dėkingi jeigu galėsite kažkuo padėti."

Gali padėti? Rašyk Deimantei! 



kodelcia kodelcia 04. Oct 2014, 21:10

Taip ir maniau. Miela šeima, parašiau Jums į el.p.

04. Oct 2014, 21:06 kodelcia

Taip nuotraukoje yra butent si mama, kuriai reikia musu pagalbos.

kodelcia kodelcia 04. Oct 2014, 20:56

atsiprašau už klaideles 😀

kodelcia kodelcia 04. Oct 2014, 20:53

žinot, visgi ne vaikų skaičiuje, ar piniginės pilnume yra šeimos ir joje augančių vaikų laimė. Pirmiausia yra geri santykiai poroje, atsakingas požiūris į vaikus ir jų auklėjimą. Pati augau penkių vaikų šeimoje, tiesa, gal kartais ko ir trūko, bet mama visada be galo stengėsi ir dabar tebesistengia, kad mes būtume ir laimingi ir kiek tai įmanoma visokiariopai aprūpinti. Neįsivaizduoju dabar kitokios šeimos, jei nebūtų buvę daugiau brolių ir sesių. Be galo džiaugiuosi, kad turiu tokią šeimą. Visi jau pilnamečiai, kuria savo gyvenimus, savo šeimas, nei vienas nenuėjom klystkeliais. Tad nepasakyčiau, kad vaikų iš daugiavaikių šeimų reikėtų gailėti. Mama taip pat augusi dešimties vaikų šeimoje - ir nei vienas prasigėręs, kalėjime sėdėjęs, ar kitaip degradavęs, gyvenimu nusivylęs žmogus. Kiekvienas iš jų taip pat džiaugiasi turėdami vieni kitus. Įsivaizduokit - Velykos, Kalėdos, gimtadieniai ir didžiulis būrys šeimynykščių susibėga pabūti kartu, pasibūti kartu. KITA VERTUS, aišku neretai skurdas gimdo skurdą ir kitokias visuomenės ydas, bet tam ir esame mes, kad bent jau normalioms šeimoms, mamoms (aišku ne aferistėms) pagelbėtume. Skaidrumas šiuo atveju būtinas, kad išties žinotume, ar toji pagalba išties buvo tikslinga. Prisidėsiu kuo galėsiu. Klausimas (tiesiog smalsu): ar nuotrauka virš straipsnio yra iliustarcinė ar nufotogarafuota būtent toji šeima, kuriai ir skirtas šis pagalbos šauksmas?

motinysteveza motinysteveza 03. Oct 2014, 21:39

ir aš neišdrįsau 😀 todėl pamaniau, būtų faina istorija, gal tada nebūtų teisiančiųjų 😀

bet aš šiai šeimai palinkėčiau daug meilės, supratimo, nes kur skurdas, dažniausiai - pykčiai, kaltininimai vienas kito. va šitie dalykai pirmoj vietoj daro nelaimingus vaikus. materialūs dalykai -antreiliai. tikiu, kad ir nepritekliuje galima užauginti stiprius ir laimingus vaikus. kai visko per daug gal net lengviau sugadinti vaikus 😀 nepritekliuje augantys vaikai ohoho kiek gauna gyvenimiškų pamokų.
linkiu būti vieninga šeima (o gal ir esate tokia), išbristi iš sunkumų, atsistoti ant kojų, manyti, kad visi šitie sunkumai - laikini, o augantys sveiki vaikučiai teiktų begalinę laimę ir būtent jie būtų variklis😀.

Gintarep Gintarep 03. Oct 2014, 20:53 Karolina1990

va, va as irgi uz kokybiska 1 vaiko vaikyste, nei... as irgi viska atiduodu, bet tik tiems, kurie man yra matyti...senbuves turbut pamena mano mezginius (jie buvo ir giriami ir smerkiami) bet kai 1 mamytei atidaviau, o veliau skelbimuose radau tikrai uz didele kaina parduodant, nepykit, bet iskart "atvesau" uz atidavima nepazistamoms mamytems...

Gintarep Gintarep 03. Oct 2014, 20:50 aantaite

Ta pati pagalvojau, bet nedrisau pasakyti. Pritariu 100 procentu...

03. Oct 2014, 20:15

labas vakaras mielosios iskarto noriu pasakyti kad su visais savo siulimais rasykit tiesiai i el. pasta. taip bus lengviau susiderinti...
"pypse" mums visiems svarbu kad butu tikslingai 😀
o cia priminimui el. pastas plausinaityted@gmail.com

pypse pypse 03. Oct 2014, 17:26

Na gerai seksiu informaciją. man būtų puiki proga apsimažinti daiktų... norėtųsi tik kad tikslingai jie būtų panaudoti.

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 03. Oct 2014, 17:25

Mes jokių masinių rinkimų nedarome - Deimantė asmeniškai pasakys kur siųsti/perduoti daiktelius.

pypse pypse 03. Oct 2014, 17:23

Ir kaip vyktų perdavimas daiktelių? Aš gal nebūtinai šiai mamai, bet tarkim tai kuriai reikia galėčiau paieškoti kažko. Jei mergytė turiu mažą kombinezoniuką, bet ir kokiu sezonu gims? Ar reikalingas nežinau

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 03. Oct 2014, 17:22

Deimantė - ne Rusnės mama 😀

Jolanta yra vilnietė, o daugiau informacijos tuoj pateiks projekto koordinatorė Deimantė.

motinysteveza motinysteveza 03. Oct 2014, 16:55

Deimnatė - Rusnės mama?
Man norėtųsi truputį konkretumo. Vis vien ketvirtas vaikas, nuo dvimetuko vaiko gal kokių daiktelių likę, ko trūksta konkrečiau. o kadangi ketvirtas, mama su patirtim, žino, kokių prireiks daiktelių. iš kokio miesto p. Jolanta?
jei turi prieigą prie interneto, mamos prašančios pagalbos gal kokį straipsniuką parašytų plačiau, na, čia MK dalijamės patirtim 😀, o kai žinai daugiau apie žmogų, labiau ir norisi padėti.