Prisilietimų pasaulis – tai bendravimas be žodžių

Prisilietimų pasaulis – tai bendravimas be žodžių

17. Apr 2015, 10:17 lina_baj lina_baj

Mažąją Urtę daug liečiu ir glostau net ir be iššūkio, bent rankomis (darom masažiukus) ir lūpomis (bučiuoji ir kojytes, ir žandukus, ir pilvuką), o štai didįjį Roką jau tikrai mažiau, tad ėmiausi iššūkio iš karto tą patį vakarą.

Vakare, kai Rokas jau atlėkė pas mus į kambarį su pižama, paglosčiau nugarą, vyrukas nurimo, išsitiesė ir pasiprašė masažiuko, glosčiau ir pirštukais, ir delnais, net apsnūdo visas, bet liko labai patenkintas ir kitą vakarą vėl įsliuogė pas mane į lovą ir paprašė masažiuko. Įvesta nauja tradicija – pasiglostymai vakarais.

Su mažąja išbandžiau pasiglostymą nosyte – pabaksnojau žandukus, ji plačiausiai išsišiepė (matyt kvėpavimas dar pakuteno ir kakliuką) bei puolė švelniai glostyti mano plaukus, nieko nepešė, matyt švelnumas iššaukia švelnumą – labai smagu ir miela. Roką taip pat į viršugalvį pakutenu nosimi, atsisukęs stebisi ką darau., bet neatstumia.

Prisilietimai lūpomis – labai malonus dalykas – abu mažulius bučiuoju į viršugalvį, mažoji bando žiūrėti, kas čia lenda ir sugauti mano nosį, o didysis atsisukęs kiekvienąkart apkabina, ir nereikia čia jokių žodžių, susikalbam žvilgsniais ir prisilietimais. Abiems vaikams malonūs bet kokie prisilietimai, o aš kartais atgal iš Roko gaunu galvos masažą - abipusis malonumas. Į nieką nekeisčiau tų smagių pasiglostymų be žodžių, kai tyla pasako daug daugiau...

20150417101710-29374.jpg

lina_baj lina_baj 17. Apr 2015, 15:46 Vinga

Taip, nors atrodo jau vyrukas, bet tikrai reikia tų paglostymų ir pamylavimų..

17. Apr 2015, 12:58

Taigi.. mūsų dičkiams lygiai taip pat reikalingi ir apkabinimai ir paglostymai 😀