Pro Biotic priemonės mūsų namuose

Pro Biotic priemonės mūsų namuose

02. May 2018, 22:44 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Sveikos :)

Noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie Pro biotic produktus. Tiksliau apie skalbiklį ir indų ploviklį. 
Pirmiausia noriu pasidžiaugti, kad savo lentynose galime turėti puikiai veikiančias ir gamtai bei žmogui draugiškas priemones. Nei chloro, nei fosfatų, nei kitokių chemikalų čia nėra, o jų ir nesinori naudoti ypač auginant vaikus. Na ir labai išskirtinis šios serijos bruožas - probiotikai. Priemonėse esantys probiotikai atkuria natūralų mikrobiologinį balansą. Tad išskalbti drabužiai ar išplauti indai bus labai tinkamai paruošti naudojimui.

20180502224216-95432.jpg

Pirmiausia išbandžiau skalbiklį. Pakuotė įprasta, patogu dozuoti dangtelio pagalba. Be jokio intensyvaus kvapo, neutralios spalvos. Viskas tik ir liudija natūralumą.

20180502224246-15062.jpg


Skalbiklis visus skalbinius išskalbė kuo puikiausiai. Bandžiau skalbti baltus, tamsius ir spalvotus audinius. Visais atvejais rezultatai nenuvylė. Labai džiugu ir tai, kad skalbiklis puikiai panaikina kvapus. Net daugkartinės sauskelnės išskalbtos kvepia švara.

20180502224319-20163.jpg

Na, o indų ploviklis su gintaro ekstraktu labai nustebino. Pasirodo jis bu o sukurtas Lietuvos šimtmečio proga. Tad naudoju ir džiaugiuosi.
Sudėtyje be gintaro ekstrakto yra ir glicerolio, tad rankos po plovimo  būna minkštos ir švelnios, kaip po kokio kremo :) Labai noriu paminėti ir nuostabų kvapą, man jis tiesiog idealus - solidus, ramus geras kvapas, tikrai ne sintetinis. Indus, kaip ir riebaluotas keptuves plauna puikiai. O išeiga labai maža, tikrai pakanka nedaug ploviklio didelei indų krūvai.

Likau labai labai patenkinta šiomis priemonėmis, pasidomėjau ir kainomis - nesikandžioja. Tad tai tikrai ne paskutinės Probiotic priemonės mūsų namuose.