PRObiotic efektyvūs ir patikimi produktai

PRObiotic efektyvūs ir patikimi produktai

29. Apr 2018, 20:44 irmantaite irmantaite

Dėkojame Mamyčių klubui už PRObiotic produktus :)

Galiu drąsiai teigti, kad jie efektyvūs, inovatyvūs ir patikimi. Nepamenu prieš kiek metų juos atradau ir naudoju, bet visada su džiaugsmu išbandau dar nebandytus jų gaminius. O šį kartą mus pasiekė visiška naujiena, tai indų ploviklis su gintaro ekstraktu ir probiotikais, bei koncentruotas skalbimo skystis spalvotiems audiniams su probiotikais.

20180429200008-19736.jpg

Skalbimo skysčio pakuotėje 1500 ml skysčio,  paskaičiuota jog užteks iki 50 skalbimų. Šiltuoju metų laiku vaikų rūbus skalbti tenka vis dažniau. Maikutės, džinsiukai , šortukai po darželio ar kiemo kartais būna nebeatpažįstamos spalvos. Todėl labai aktualu dažnai skalbiant neprarasti rūbų spalvos.  PRObiotic skalbimo skystis tausoja audinius, nekenkia jų kokybei, apsaugo audinius nuo blukimo bei nusidažymo ir išlaiko ryškias spalvas. Kiek per pastarąsias savaites teko naudoti šį skalbiklį, nenusivyliau. Rūbai puikiai išskalbti, dėmelės įveiktos, o skalbiklio kvapas malonus. Ypač patiko kad skalbiklis efektyviai skalbia visų tipų audinius, tinka vilnai ir šilkui. Taip pat galima skalbti rankomis, nors rankomis beveik nieko neplaunu. 

Skalbikliui  10 balų, jis man net labiau patiko už pastaruoju metu naudotą PRObiotic koncentruotą skalbimo skystį su probiotikais ir alijošiaus ekstraktu :)

Na o indų ploviklis su gintaro ekstraktu ir probiotikais padeda greitai ir lengvai išplauti indus. Ploviklis malonaus ir neerzinančio kvapo. 

20180429203016-88152.jpg

Pakuotės dizainas nepakitęs nuo pirmųjų bandytų ploviklių. O mes dar turime jų dozatorių, kuris palengvina skysčio dozavimą. Man rodos šis ploviklis yra kažkiek tirštesnis nuo pirmtakų.

Ploviklio mums pakaks ilgam laikui, nes man jo pakanka visai nedidelio kieko plaunant indus :)