Projektas "Mano moteriškumo paslaptis": praktiška antrosios savaitės užduotis

Projektas "Mano moteriškumo paslaptis": praktiška antrosios savaitės užduotis

11. Oct 2012, 00:00

Praėjusią savaitę startavo naujas, labai moteriškas projektas "Mano moteriškumo paslaptis". Su pirmąją užduotimi "Ko nori moterys?" susidorojote puikiai! 

 

Gavome šešių mamų apmąstymus tema "Ko nori moterys". Ačiū mamoms: aantaite, gintarerei, linestra, motinysteveza, utopija, domante25. Kokie jūsų pasakojimai įdomūs ir unikalūs...

 

Dalyvaukite visuose projekto etapuose - didesnė galimybė laimėti neįtikėtiną prizą.


Primename apie patį projektą... Jis skirtas tik TAU. Jo metu atsiskleis visas Tavo grožis, žavesys ir moteriškas spindesys. Juk Tu esi ne tik mama, bet, visų pirma – MOTERIS. Dalyvauk projekte ir pažadink savyje moteriškumą. Dovana - neįtikėtinai nuostabi!

 

Kuo siekiame šiuo projektu?

 

Sukūrus šeimą, sulaukus nuostabaus stebuklo - vaikučio, mūsų gyvenimas apsiverčia 360 laipsnių, tiesa. Naujas gyvenimo etapas, kuriame turi išmokti gyventi iš naujo, prisiimti naujas pareigas, naują svarbų vaidmenį - Mamos.

 

Ir visa tai yra be galo nuostabu, tačiau kasdienis šeimos gyvenimas taip įsuka, kad neretai pamirštame, kas MES IŠ TIESŲ ESAME. Mamos...bet visų pirma - ESAME MOTERYS.

 

Ar mylime save pakankamai? Tik neturėtume painioti meilės sau su egoistiškumu, juk ne kartą turbūt pagalvojome: na taip, myliu save, bet juk vaikas svarbiau - jam reikia skirti daugiau laiko, dėmesio, duoti visa, kas gražu, gera, o mano poreikiai palauks...

 

Taigi, šiuo projektu norime, kad stabtelėtumėte ir atsigręžtumėte į save. Pažvelk į veidrodį - kokia TU NUOSTABI MOTERIS. Kur tavo žavesio paslaptis? Kaip tu rūpiniesi ir myli save? Kas tave daro itin moterišką? Taip, tai vidinio ir išorinio grožio vienovė.

 

 

Projektas truks tris savaites – nuo spalio 1 iki 21 d. Jį sudarys TRYS ETAPAI - TRYS SKIRTINGOS UŽDUOTYS!

 

ANTROSIOS SAVAITĖS UŽDUOTIS

"Mūsų stilingos šukuosenos"

 

Pirmoji užduotis buvo labiau skirta pamąstymams. O antroji užduotis praktiška, galime sakyti - foto užduotis. Taigi, apie šukuosenas, kurios mums, moterims, tikrai ne mažiau svarbios, nei vidinis grožis.

 

Lauksime jūsų nuotraukų su JŪSŲ ir JŪSŲ VAIKUČIŲ šukuosenomis. Nereikia įmantrių, tiesiog gal kasdienybėje jūs susišukuojate plaukus labai stilingai ir gražiai, ir, žinoma, papuošiate savo vaikučius. Sakysite, o ką daryti su berniukais - ne bėda, juk mažiesiems vyrukams taip pat galime prigalvoti stilingą šukuoseną, ar ne.

 

Tiesiog norime, kad tai būtų mamos ir vaiko šukuosenos.

 

Būtų puiku, jei atsiųstumėte kelias nuotraukas - savo šukuosenos, vaikučio ir atskirai nuotrauką, kurioje esate kartu su vaikučiu ir matyti visa šukuosenų grožybė.

 

Jei auginate dukrytę, galite pagalvoti ir suderinti savo šukuosenas tarpusavyje, pvz. susipinti kad ir kasas :)

 

Parašykite ir vaikučių vardus, amžių, papasakokite, kaip sekėsi daryti šukuosenas, kaip nešiojate kasdienybėje plaukus, ar mėgstate įmantrias šukuosenas ir pan.

 

Pasakojimus su nuotraukomis siųskite, kaip visada - paspaudę šį mygtuką:

 

PRIZAS

 

Pristatome pagrindinį projekto rėmėją -

Tai BOMOND grožio salonas!

www.bomondsalon.lt

1

 

BOMOND grožio salonas projekto nugalėtojai padovanos nuostabią dovaną -

įvaizdžio pakeitimą mamytei ir jos vaikučiui!

NUOSTABU, AR NE!

 

Na o pakeitus įvaizdį nugalėtoją fotografuos DARIUS STRAZDAS 

www.strazdofoto.lt

1

Labai kviečiame dalyvauti visuose projekto etapuose. Kuo aktyviau dalyvausite, tuo daugiau šansų laimėti projekte! Na o pasibaigus projektui, lauksime iš nugalėtojos fotoreportažo ir įspūdžių po įvaizdžio pakeitimo.

 

SĖKMĖS!