PASKUTINĖ DIENA projekte "Tebūnie švara": INTERJERO daiktai

PASKUTINĖ DIENA projekte "Tebūnie švara": INTERJERO daiktai

20. May 2015, 09:59 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Pavasaris - pats tinkamiausias metas apsitvarkyti ir apsišvarinti namuose. Ne šiaip nuvalyti dulkes ir išplauti grindis, o padaryti rimtą generalinę tvarką namuose. O tam, kad būtų lengviau ir žinotumėte nuo ko pradėti - kviečiame dalyvauti naujame projekte ir tvarkytis kartu. Taip kur kas linksmiau ir naudingiau, juk pasisemsime viena kitos idėjų!

"Tebūnie švara!"

20150401093050-93983.jpg

Prisijunk ir Tu!

20150401093134-13213.jpg

Projektas truks keturias svaites. Viena savaitė - viena užduotis. Kiekviena savaitė bus skirta išvalyti ir sutvarkyti tam tikrą buto ar namo erdvę. Nieko sudėtingo. Svarbiausia, ką reikės padaryti - tai pagal galimybes nufotografuoti viską, apie ką jūs pasakosite betvarkydamos. Patikėkite, ta informacija ir patarimai, kuriais jūs dalinsitės iš savo patirties, tikrai pravers ne vienai mamai.

Paskutinė užduotis

Interjero daiktai

Nuo gegužės 14 -20 d. imtinai

20150422122439-93386.jpg
 
Praėjo trys savaitės nuo tos akimirkos, kai pradėjome generalinę tvarką namuose. Netrukus šis projektas baigsis. Liko tik detalės, tad paskutinę savaitę skirsime dėmesį interjero diaktams - tai, kas mūsų namų erdvę daro gražią, jaukią, išskirtinę.
Baigiamajame "Tebūnie švara" bloge papasakokite:
  • apie savo buto/namo interjerą: gal kurią nors sieną nudažėte raudona spalva, gal koridoriuje pakabinote įdomią raktų kabyklą, gal atnaujinote užuolaidas ir pan. 
  • koks jūsų požiūris į interjero daiktus - ar juos traktuojate kaip svarbius savo gyvenamo būsto elementus, ar kaip nereikalingus "dulkių rinkėjus"...
  • kokie interjero daiktai pagyvina jūsų namus: gal įvairios statulėlės, suvenyrai, nuotraukos, paveikslai, vazos, pagalvėlės ir pan. 
  • kaip jūs palaikote interjero švarą, kaip ir kuo valote smulkius daiktus, suvenyrus, paveikslus ir pan. 
  • kokios jūsų namuose užuolaidos, roletai, žaliuzės - kaip ir kiek dažnai jas skalbiate, valote ir pan. 
  • koks namų apšvietimas: kaip valote šviestuvus, lempas? 
  • kokie laikrodžiai puošia jūsų interjerą ir kaip dažnai nuo jų nuvalote dulkes? 

20150401093103-76151.jpg

Pagal galimybes į tekstą, kuriame pasakosite KAIP ir KUO valote atskirus interjero daiktus, įkelkite ir nuotraukas tų priemonių, su kuriomis viską švarinate. Gal naudojate tam tikrus valiklius, šluostes, o gal žinote liaudiškų priemonių ir pan. Aprašykite savo patirtį, kas efektyvu ir pasiteisino.

Kaip atsiųsti blogą:

- paspauskite ant savo profilio,

- išsirinkite "Pridėk straipsnį", tada rubriką MOTERŲ KLUBAS  ir žymą TEBŪNIE-ŠVARA

- parašykite tekstą ir įkelkite nuotraukas (tiek pagrindinę - paspaudę Browse, tiek teksto viduje, paspaudę žalsvą ikonėlę)

- išsaugokite ir jūsų blogas po kelių sekundžių pasirodys. 

PRIZINIS FONDAS

Norime pristatyti draugiškiausią lietuvišką švaros priemonių kompaniją - "Probiotic" www.gerojibakterija.lt, kuri siūlo vadovautis šūkiu "Tavo sveikas požiūris į švarą"!

20150422153910-31853.jpg

Tai valikliai su probiotikais, kurie veikia gerųjų bakterijų pagrindu. Jų sudėtyje yra vandens, sertifikuotose laboratorijose atrinktų gerųjų (probiotikų) bakterijų šeimų, įvairių natūralių druskų mišinių bei jungiamųjų medžiagų, kurios sudaro mažiau nei 5% valiklio Valymo priemonėse esantys druskų mišiniai turi valomąjį efektą, o gerosios bakterijos ne tik sunaikina blogąsias bakterijas ir nešvarumus, bet kartu sukuria mikrobiologinę plėvelę – gerųjų bakterijų kolonijas, neleidžiančias daugintis ligas galinčioms sukelti bakterijoms.

Kiekvieną savaitę vienai originaliausiai ir aktyviausiai redakcijos balsavimu dalyvei įteiksime ypatingą dovaną - "Probiotic sumanios mamos rinkinį"!

20150422154010-98699.jpg

Rinkinyje:

Koncentruotas grindų ploviklis su probiotikais, kuris leidžia du pagrindinius tikslus – švarą ir ilgalaikę apsaugą – pasiekti su itin nedideliais ploviklio kiekiais: 5 litrams vandens tereikia kamštelio šio ploviklio. Be to, jis ne tik išplauna grindis, bet ir sukuria mikrobiologinę plėvelę, apsaugančią nuo patogeninių bakterijų.

Tualeto valiklis su probiotikais. Valant šį “karališką” baldą, vienodai svarbi ir švaros, ir kvapo kontrolė. Valymo priemonės su probiotikais, skirtingai nuo daugelio kitų priemonių, su blogu kvapu kovoja ne užmaskuodamos ar pridengdamos jį, o pašalindamos to kvapo priežastį – jį skleidžiančią organiką ar mikrobus. 

Įvairių paviršių valiklis su probiotikais - universali valymo priemonė, kuri ne tik itin švariai išvalo pačius įvairiausius paviršius – stalą virtuvėje, išpurvintą sieną ar indaujos lentynas – bet ir padengia išvalytą paviršių mikrobiologine gerųjų bakterijų plėvele.

Dėmes ir kvapus naikinantis valiklis - probiotinė formulė sudaryta iš ypatingai veiksmingų mikroorganizmų, kurie panaikina šviežias dėmes ir purvą ant kilimų, medžiaginių baldų ir kitų audinių. Numalšina maisto, rūkalų ir kitus kvapus.

Naujasis ypač švelnus indų ploviklis su probiotikais skirtas vaikiškiems buteliukams, indeliams, stalo įrankiams ir žaisliukams plauti. Tai natūralus ploviklis - sudėtyje nėra sintetinių medžiagų, kvapiklių ar dažiklių. Jūsų mažylis bus saugus. Be to, indų plovimu galima drąsiai dalintis su ūgtelėjusiais mažaisiais pagalbininkais. Indai bus puikiai išplauti ir, net jei bus prastai nuskalauti, Jūsų nepavaišins chemija "praturtintu" patiekalu.

Sudalyvavusiai visose užduotyse ir sulaukusiai daugiausiai peržiūrų - pagrindinis "Probiotic" prizas...

"Sumanios mamos rinkinys" ir skysto rankų muilo su probiotikais rinkinys!

20150422154531-13224.jpg

PROBIOTIC skysti muilai rankoms sukurti naujos, specialios probiotinės formulės pagrindu naudojant probiotinių mikroorganizmų fermentacijos būdu išgautas odą nedirginančias natūralios kilmės medžiagas. Išskirtinė PROBIOTIC muilų savybė yra natūralios rankų mikrofloros subalansavimas. Be to, muilai praturtinti aliejais, baltymais ir vitaminais, taigi drėkina, maitina, ramina, regeneruoja ir jaunina odą. Be parabenų.

Sėkmės!

 

lina_baj lina_baj 15. May 2015, 13:16

Oi galvojau prasisuksiu be tų užuolaidų skalbimo 😀 Kur tau! 😃 Bus įdomu paskaityti ir pažiūrėti 😀