Pabandyk kalėdiniam stalui paruošti bulves „Hazelbekas“
Reikės:
- 6 vidutinio dydžio bulvių
- 2-3 česnako skiltelės
- 2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
- 30 g sviesto
- rūpi jūros druska
- juodų pipirų
Paruošimo eiga:
-Įkaitink orkaitę iki 220˚C. Nuplauk bulves su lupenomis, supjaustyk plonomis riekelėmis, bet ne iki galo. Įdėk į jas česnako ir kitus prieskonius.
-Patepk sviestu ir alyvuogių aliejumi, pasūdyk ir papipirink.
-Kepk 45 minutes, kol jūsų patiekalas "Hazelbekas" įgaus rusvai auksinę spalvą.
Skanaus.
Zenskijklub.lv
👍
As kazkada kazka pan bandziau, tai man niekaip cesnako nepavyko igrusti i tarpus 😃
kaip skanu 😀
Super!!!ir kaip grazu... 😀
👍 butinai isbandysiu 😉