Puikios dovanos iš Mamyčių klubo ir  lipdukai.eu

Puikios dovanos iš Mamyčių klubo ir lipdukai.eu

29. Sep 2018, 21:30 Natele Natele

Labai labai smagu gauti dovanas ne tik vaikams... Tad Mamyčių klubo ir lipdukai.eu dovanėlėmis džiaugiamės dviese. Dukrytė spalvingomis, o svarbiausia - naujomis, dar nevartytomis  knygelėmis, smagiomis Trolių Mumių užduotėlėmis ir  lipdukais, kuriuos visi vaikai mėgsta klijuoti. O aš - kad dukra vėl  imsis skaitymo, nes paskutiniu metu jau buvo jį apleidusi...

Knygelės jau iš karto buvo išrikiuotos iš eilės pagal būsimo skaitymo eiliškumą: ,,Trolių Mumių šalis (komiksai ir užduotėlės) 3 dalis", po to 4 dalis ir paskutinė eilėje ,,Šunlokas Holmsas". Įveikusi vieną pasirinktą užduotėlę, dukrytė su džiaugsmu pasideda knygutes į savo knygų lentyną, kur jos ilsėsis iki kitos dienos ir skaitymo valandėlės.

Lipdukai - labai smagus dalykas vaikams. O vardo lipdukai dar ir naudingi. Aistė juos tuoj pat susiklijavo  ant savo mokyklinių priemonių, nes puikiai žino, kaip būna, jei daiktas pasimeta ar  keli vaikai turi vienodus daiktus. Vieni susipyksta, nes galvoja, kad tas daiktas jų, kiti apsiverkia, kad draugas ne savo pasiėmė, treti visai savo nukritusių daiktų neatpažįsta. Štai iš pernai metų viena nuotrauka su daiktais, kurių vaikai neatpažino (aišku, tokių nuotraukų buvo ir daugiau), o tėveliai daugelis jau ir pamiršę, kaip atrodė jų pirkti daiktai...

20180929210709-72657.jpg

Tad Aistė dar vasarą, nusipirkusi jai patinkančią lipnią  juostelę, paprašė apklijuoti jos pieštukus ir flomasterius.

20180929212751-22029.jpg

O dabar gauti lipdukai puikiai pasitarnavo didesnių priemonių sužymėjimui. 

20180929210934-30794.jpg

Greita, patogu ir lengva greit atskirti savo daiktus. Dar pliusas, kad vaikas su malonumu gali savo daiktus susižymėti lipdukais pats. 

Jau šiemet pasiekė tėvelius vienos mamytės žinutė - vaikas neberanda mokyklinio megztinio.  Tikrai sudėtinga, kai daugelio mokykliniai rūbeliai ( uniforma) vienodi. O ir mano patirtis su sūnaus megztiniu ne kokia - teko ieškoti savo vaiko megztinio, kai jį sumaišęs apsivilko kitas vaikas. Gerai, kad buvau pirmąsias vardo raides išsiuvinėjusi kažkurioj vietoj, nes megztiniai tada buvo be etikečių mezgami. Dabar skalbimui atsparūs vardo lipdukai - tikras gėris, lyginant su laiku, sugaištu siuvinėjant... O ir pamatyti nesunku - negi rengsies svetimą rūbą, kai aiškiai ,,šviečia" svetimas vardas??? Aistės rūbelių lipdukai dar laukia, kada gausime naują uniformą ir sportinę maikutę, o tada jau puikuosis ant naujų rūbelių.

Tad labai Jums ačiū už smagias akimirkas!