Pusryčiai iš ispanų paveldo skrynios

Pusryčiai iš ispanų paveldo skrynios

22. Dec 2017, 01:02 Gintarep Gintarep

Reikia:

stiklinės pieno;

keturių šaukštų keptų kukuruzų miltų;

žiupsnelio cukraus.

Įpilame pieno

20171222005649-11875.jpg

įberiame paskrudintus orkaitėje iki rusvumo miltus

20171222005828-14879.jpg

gerai išmaišome su cukrumi ir valgome.

20171222005917-48666.jpg

Dabar paklausite koks skonis?

Skonis labai primena sausus pusryčius ir priduoda energijos.

Labai tinka mums, miegaliukams, nes gaminimas beveik neužima laiko, jei prieš tai turi paskrudintų miltų.

Kristina B. Kristina B. 23. Dec 2017, 12:17

As tai tikrai neragavus 😀 net gundaus pabandyt

Gintarep Gintarep 23. Dec 2017, 10:49 Kristina B.

Ispanijoje galima jau nusipirkti skrudintų, o aš bandžiau orkaitėje pabarstyti minėtų miltų ant skardos ir ant jų dėti kepimui sausainius, kai iškepė sausainiai, miltai buvo beveik perkepę, bet tiko. Tad jei kepsite sausainius, galite pabandyti ragauti ir keptus miltus , nebūtinai lėkti į parduotuvę kukur9zinių miltų, galima ir su mums įprastais išbandyti. Kas vaikystėje neragavo keptų miltų? Turbūt visi ragavome, tik nemaišėme jų su pienu ir cukrumi.

Kristina B. Kristina B. 23. Dec 2017, 08:10

Pats keisčiausias receptas kokį esu mačiusi 😀 o kaip reikia kukurūzų miltus skrudinti? orkaitėj?