Reikia:
stiklinės pieno;
keturių šaukštų keptų kukuruzų miltų;
žiupsnelio cukraus.
Įpilame pieno
įberiame paskrudintus orkaitėje iki rusvumo miltus
gerai išmaišome su cukrumi ir valgome.
Dabar paklausite koks skonis?
Skonis labai primena sausus pusryčius ir priduoda energijos.
Labai tinka mums, miegaliukams, nes gaminimas beveik neužima laiko, jei prieš tai turi paskrudintų miltų.
As tai tikrai neragavus 😀 net gundaus pabandyt
Ispanijoje galima jau nusipirkti skrudintų, o aš bandžiau orkaitėje pabarstyti minėtų miltų ant skardos ir ant jų dėti kepimui sausainius, kai iškepė sausainiai, miltai buvo beveik perkepę, bet tiko. Tad jei kepsite sausainius, galite pabandyti ragauti ir keptus miltus , nebūtinai lėkti į parduotuvę kukur9zinių miltų, galima ir su mums įprastais išbandyti. Kas vaikystėje neragavo keptų miltų? Turbūt visi ragavome, tik nemaišėme jų su pienu ir cukrumi.
Pats keisčiausias receptas kokį esu mačiusi 😀 o kaip reikia kukurūzų miltus skrudinti? orkaitėj?