Pavadinimas intriguojantis...pabandykite pasigaminti ir jūs.
Tešlai reikės:
200 g sviesto
200 g juodojo šokolado
3 kiaušiniai
120 g cukraus
110 g miltų (galima įdėti riešutų)
Papuošti:
žalios spalvos marcipano masė
Paruošimo būdas:
Išlydykite sviestą ir šokoladą. Kiaušinius suplakite su cukrumi. Į kiaušinių masę supilkite ištirpintą šokoladą su sviestu. Suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
{smallpic:1}
{smallpic:2}
Paruoštą masę supilkite į sviestu išteptą ir kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (geriausia naudoti vidutinio dydžio stačiakampę (20 x 25 cm) arba kvadratinę kepimo formą). Pyragą kepkite 20 minučių 185 laipsnių temperatūroje. Svarbu neperkepti!
Atvėsintą pyragą supjaustykite kvadratėliais, o jo viršų papuoškite tarkuota žalios spalvos marcipano mase – taip suformuosite žolės pavidalą.
{smallpic:3}
Rekomenduoja žurnalas „Bzn start“
vau kaip fainiaia atrodo
niu fainiai atrodo, turetu buti ir skanu 😀
👍 😀