Ragaujam "Žolynėlio" arbatas

Ragaujam "Žolynėlio" arbatas

29. Nov 2016, 14:28 LePukuota LePukuota

Laukėm laukėm Žolynėlio arbatų ir sulaukėm! Ačiū MK už galimybę paragauti naujų žolelių arbatų :) Testavom abi su dukryte, nors daugiau aš pati, nes dukra geria arbatėles tik kai labai serga arba po ilgų įkalbinėjimų, vis gi vanduo jai išlieka skaniausiu gėrimu :)

20161129140805-45512.jpg

Pakuotės žaismingos, su linksmais paveikslėliais ir pavadinimais, mažyliams patinka, ypač maniškei. Pirmą kartą ragavom arbatėles su tokia žolelių sudėtimi, Kniurkio - raminanti, Žvarbio - stiprinanti, nuo peršalimo.

Kniurkio arbatėlė švelnaus skonio (dukrai saldinu pravėsusią su medumi), poveikį pajutom greitai abi, tikrai greitai norėjosi lįsti po kaldra ir saldžiai miegoti, taip ir buvo.

Žvarbio arbatėlė sodresnė, bet ne per daug intensyvi, šią daugiausiai pati ir vartojau, nes kaip tik buvo užpuolę peršalimo ligos Taip namų sąlygomis, vartojant arbatėlę ir kitas priemones pavyko nuvyti baubukus šalin per porą dienų be jokių vaistų. Tad vertinu labai gerai. Dukrai šią arbatėlę pavyko įsiūlyti paskaninus šaukšteliu medaus. Kuo daugiau šiltų arbatėlių, tuo greičiau pavyksta pasveikti, nebaisu ir su tualetu dažniau padraugauti :)

 

Arbata sušildo, suartina, suteikia stiprybės. Būkime sveiki! ⛄❄

LePukuota LePukuota 29. Nov 2016, 23:15 floryte

Aš iki 2 metukų jai nedaviau arbatų, gal dėl to. Bet dabar kai serga, žino kad reikia gydytis, tai geria, bet taip su mama arbatėlės neina gerti, prie maisto ir tik vandenukas.

floryte floryte 29. Nov 2016, 22:08

Mano dukrytė irgi nemėgsta arbatų, geria tik tada, kai serga, kuomet įkyriai priprašoma tai daryti. Jai irgi visuomet buvo ir yra geriausias gėrimas - vanduo.