Raidės – originaliam interjero sprendimui

Raidės – originaliam interjero sprendimui

25. Jan 2013, 00:00

Galvojate, kuo paįvairinti savo namų interjerą? Norime papasakoti apie vieną iš būdų – raides interjere.

 

Tikriausiai, esate jau kažkur mačiusios raidžių interjere – jos iš karto atkreipia akis, nes paveikslai, skulptūros ar įmantrus kambario augalas dabar jau nieko nestebina. Raidės interjere – naujiena, kelianti susidomėjimą.

 

Raidės interjere gali būti naudojamos keliais būdais – pastatomos arba pakabinamos. Jų medžiagos – skirtingos, tai gali būti ir medis, ir medžiaga, ir plastikas. O kur dar plati spalvų ir raštų paletė... Turintieji lakią vaizduotę gali susikurti įdomią ir niekuomet nenusibostančią aplinką namuose. Užrašai ant sienų, raidžių formos pagalvėlės, iš kurių galima susikurti įdomių frazių, įkvepiantys užrašai ant darbo stalo, kabyklos su inicialais – tai tik maža dalis iš idėjų, kuriomis galima pasinaudoti paįvairinant savo namų interjerą.

 

Medinės raidės

{smallpic:1}

Plastikinės raidės

{smallpic:2}

Medžiaginės raidės

 {smallpic:3}

 

Raidės – lovos apsaugos

 

Raidės gali ne tik papuošti vaiko kambarį, bet ir... saugoti jų ramų miegą. Mažas kūdikis paprastai miega medinėje grotuotoje lovelėje. Tačiau ateina laikas, kai ji išaugama ir šeima perka vaikui kitą lovą. Kol vaikas mažas ir tėvai baiminasi, kad gali iškristi iš lovos, tam pagelbėtų lovos paaukštinimai (apsaugos) Iš raidžių.

 

Paulius, Ūla, Jonas – argi ne smagu turėti tokią vardinę ir firminę lovos apsaugą. Ji pritvirtinama prie lovos krašto ir neleidžia vaikui iškristi. Be to, tai gali tapti netikėtai puikiu vaiko kambario akcentu.

 

Lovos apsaugos

{smallpic:4}

{smallpic:5}

 

Raidės – originali dovana vaikui


Interjerinės raidės – puikus variantas naujagimio palankynoms, krikštynoms ar gimimo dienai. Unikaliomis raidėmis apsidžiaugs ir pirmą klasę pradėjęs lankyti pirmokas.

 

{smallpic:6}

 

Nori laimėti raidę? Dalyvauk konkurse!

 

Iki Valentino dienos "Mamyčių klube" vyksta konkursas "JIS ir JI" KONKURSO SĄLYGOS, kur kiekvieną savaitę galima laimėti pasirinktą medžiaginę raidę! Dovanas įsteigė "Ulus" - raidės interjere!

www.ulus.lt
http://www.facebook.com/ulusdecorating