Oi, kokie tie vaikai greiti...
Net nesužiūrėjau, kai raugintu agurkų puode atsidūrė ...cukinija.
Tiesa, cukinijas dabar mes naudojame mažutes, jaunutes...na didelio agurko dydžio, iš pirmo žvigsnio panašios, tik agurkai tokio kotelio neturi ir ju forma proporcinga.
Tad paruošiau agurjus rauginti puodą: vanduo su druska, krieno lapai, vyšnių labai, juodųjų serbentų labai, krapai, česnako keli žiedynai ir paprašiau savo panikęs agurkus "paslėpti" tame puode tarp tų žolyčių.
Valio, darbas atliktas.
Praėjo kelios dienos. Panelė prie kotletuko atneša "agurką".
Na, kas lieka daryti? Ragaujam?
O, žinot, dėmesio vertas skonis. Nuo šiol rauginsiu ir mažas, jaunas cukinijas.