Registruokis į "Mamos dirbtuvėles", kuriose gaminsime albumą!

21. Feb 2015, 00:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Tęsiame "Mamos dirbtuvėles", kuriose per keletą savaičių galite išmokti įvairiausių rankdarbių! Jeigu turite idėjų - ką galima išmokti ir kas galėtų pamokyti - nesidrovėkite ir rašykite redakcija@mamyciuklubas.lt.

Šios dirbtuvėlės būtent yra pasiūlytos MK narės NELLI - dar vienas ačiū jai! 

Nuo kito pirmadienio tris savaites kviečiame mokytis ir tuo pačiu pasidaryti - popierinį albumą vaiko nuotraukoms ir prisiminimams saugoti!

20150216105334-39654.jpg

20150216110109-82955.jpg

Šių dirbtuvėlių mokytoja - Rosvita Daukšienė, internetinės popieriaus ir priemonių rankdarbiams parduotuvės "Spalvų namai" (www.spalvunamai.lt) savininkė

20150216105854-93452.jpg

ir popieriaus darbų galerijos "Pastelija" (pastelija.weebly.com) įkūrėja!

 

20150216105613-23347.jpg

Visos, užsiregistravusios į dirbtuvėles gaus nuolaidų kodą, su kuriuo visas reikalingas dirbtuvėlėms priemones www.spalvunamai.lt galės įsigyti su 20% nuolaida!

O dabar, jūsų dėmesiui, mokytojos Rosvitos prisistatymas:

- Rankdarbių, kuriais užsiiminėjate, rūšys

- Skrebinimas (angliškai - scrapbooking)

- Kiek laiko?

- 5 metai

- Kaip juos atradote, pradėjote

- Gimus pirmam vaikui, naršydama internete radau nuostabius darbus iš popieriaus, pradėjau domėtis kaip ir iš ko tai padaryta. Taip sužinojau apie skrebinimą, atradau lietuvišką skrebinimo forumą scrapping.lt, kur susipažinau su bendramintėmis. Pradėjau nuo smulkių darbelių (knygų skirtukų, užrašinių dekoravimo). Vienas pirmųjų didesnių darbų buvo Advento kalendorius vaikams. Šį darbą ir laikau startu :). Beje, dar ir per praėjusias Kalėdas kabinome tą patį kalendorių.

- Kas labiausiai patinka

- Ši rankdarbių rūšis labai "dėkinga". Jei net ir neturite ypatingų meninių sugebėjimų, neturite išlavintos rankos piešimui ar pan., - galite pasijusti tikra kūrėja. Technikų ir priemonių gausa atveria labai plačias galimybes įgyvendinti savo idėjas. Skrebinimas labai plačiai pritaikomas, tai ne vien tradicinis nuotraukų dekoravimas ir atvirukai. Pasitelkus fantaziją, galima dekoruoti net įvairius buities daiktus, pritaikyti pakuojant dovanas ir pan.

- Kur ieškote idėjų

- Idėjų semiuosi internete, įvairiuose bloguos'e, specializuotuose skrebinimo ir rankdarbių žurnaluose. Labiausiai įkvėpimas "pagauna" bendraujant su bendramintėmis, kurios užsiima skrebinimu. Matai jų darbus, išklausai jų planus padaryti vienokį ar kitokį projektą, tuomet ir pačiai kyla įvairiausių minčių ir idėjų.

- Kur įsigijate priemonių

www.spalvunamai.lt :) 

- Kiek laiko per dieną skiriate šiam darbui/pomėgiui

- Kadangi tai ir darbas, ir pomėgis, tai praktiškai gyvenu tuo kiekvieną dieną, 24 val. per parą :).

- Ką dar norėtumėte išmokti daryti

- Artimiausiuose planuose esu užsibrėžusi tikslą išmokti dirbti su maketavimo programa. Manau, kad šias žinias bus galima pritaikyti ir skrebinime

- Ar turite vaikučių?

- Turiu du berniukus. Vytas 7-erių ir Paulius 5 metų.

- Ko palinkėtumėte dirbtuvėlių dalyvėms?

- Mamos dirbtuvėlių dalyvėms, noriu palinkėti tiesiog mėgautis kūrybiniu procesu, prisiminti, kad pagrindinė skrebinimo taisyklė , - "nėra jokių taisyklių" bei drąsos įgyvendinant net ir beprotiškiausias idėjas. 

Registracija į dirbtuvėles vyksta iki vasario 23 dienos!

Gintarep Gintarep 22. Feb 2015, 12:58

Nekantriai su vaiku laukiame . Maniske labai, labai sake norinti man padeti 😀